Крисия Тодорова бие шута на господин Андреев

Крисия Тодорова бие шута на господин Андреев
4.7 (93.85%) 13 votes

Крисия Тодорова иска да бъде единствена, господин Андреев може и да ней партнира!

Сладураната Крисия Тодорова не само със сигурност ще спечели конкурса в „Шоуто на Слави“, но и може да измести цялата слава към себе си, за сметка на господин Андреев. Слави Трифонов вече обмислял как да включи Крисия Тодорова в шоуто си, като един от вариантите бил тя да има собствена рубрика, твърди ПИК.

Водещият добре осъзнава, че Крисия Тодорова вече е далеч по-известна от г-н Андреев и затова мисли варианти да се възползва максимално от тази популярност, която да вдигне и целия рейтинг на предаването, научи Kliuki.bg. Факт е, че хората обожават Крисия Тодорова и едно самостоятелно представление от нейна страна веднъж седмично би могло да има много по-голям успех от съвместна работа с господин Андреев. Всъщност идеята на екипа била по-скоро да се получи детска вечер, подобно на актьорската – която е всеки понеделник. В нея Крисия Тодорова и господин Андреев ще могат да се изявяват самостоятелно. Целият екип на шоуто в момента мисли върху репертоара, който да поднасят децата.

Krisia

Крисия Тодорова бие шута на господин Андреев

Най-интересното обаче е, че има и трети вариант, а той е включването на второ момиченце в шоуто. Вероятността Слави и Ку-ку бенд да изберат не едно, а две деца от провеждащия се в момента конкурс нараства значително. Така ще бъде завършен кръгът с алтернативната на актьорите вечер. След Крисия Тодорова, с най-голяма популярност към момента е Симона Иванова. Именно тези две момиченца се спрягат за новите деца в шоуто. Слави Трифонов обаче вече оглежда не само таланта на момичетата, но и сценичното им поведение, гласят някои от слуховете.

В крайна сметка Крисия Тодорова вдигна рейтинга на „Шоуто на Слави“ до небесата и затова в момента нейното семейство има тежката дума. Ако то пожелае детенцето да започне самостоятелно в шоуто, Слави надали ще възрази. Очаква се именно така да стане и Крисия да каже „сбогом“ на господин Андреев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Крисия Тодорова бие шута на господин Андреев”

 1. Merlin Arif

  февр. 04. 2014

  Крисия пее изклю4ително за дете на такава възраст но ще е жалко ако " бие шута на господин Андреев защото той е много забавно мом4е…;

 2. Ана

  февр. 04. 2014

  Ами аз не знам как Слави го е избрал г-н Андреев,но той не става за тази работа.Момичетата са отракани от него.Той не знае какво да отговори когато Слави му зададе някакъв въпрос.

 3. vasilka

  февр. 05. 2014

  mnogo sa sladki i neprinudeni ,drago mi e da gi gledam i slusham,po razli4no e s tah.

 4. Отговор

  февр. 05. 2014

  Ана,
  г-н Андреев спечели конкурс „Разсмей Слави“, и наградата беше джип и агне. Сега друг конкурс има и ще спечели Крисия надявам се, ако не се влияе Слави Трифонов от това, че Лили Иванова е близка на семейството й.

 5. Габито От Варна

  февр. 07. 2014

  Крисия изобщо не е такава !!!

 6. черната котка

  Ное. 18. 2014

  Никои не е питал Крисия какво мисли по този въпрос , а просто са го направили.

Добавете коментар