Росен Петров след подвига си: Не съм герой

Росен Петров след подвига си: Не съм герой
5 (100%) 5 votes

Росен Петров спаси два човешки живота, но не иска признание! Водещият показа огромна човечност и скромност!

Днес Росен Петров прояви невероятно чувство за дълг, спасявайки два човешки живота, съобщи БЛИЦ. Той помогна на майка с дете да стигнат по спешност в болницата, след като бяха блъснати от автомобил на пешеходна пътека в столичния център. Росен Петров, който станал неволен свидетел на ужасяващата случка, не се подвоумил да закара пострадалите в „Пирогов“.

След инцидента обаче, Росен Петров е трогнал цяла България. Той не иска никаква популярност за себе си. Дори е споделил, че не е герой, а просто е изпълнил задълженията си на човек, съобщава Razkritia.com. Телевизионният водещ обаче се е проявил като храбра личност и това никой не може да го оспори. Той веднага се втурнал да помага на пострадалите, които били толкова уплашени, че единствено на известна в цяла България личност биха се доверили. За щастие, Росен Петров се оказал точно до пешеходната пътека и също се готвел да пресича.

geroi

Росен Петров не признава, че е герой, но възхити цяла България!

Все още състоянието на пострадалите не е напълно известно. От болницата обаче съобщиха, че детето е в по-тежко състояние, тъй като има съмнения за фрактура на черепа. Засега обаче и двамата пациенти са извън опасност за живота.

Виновникът за инцидента също се чувствал ужасно. Той последвал автомобила на Росен Петров до болницата, след което чакал новини за състоянието на блъснатите от него хора. Самият Петров е взел документите на виновника и ги е дал на полицията. Скоро се очаква да излязат подробности по случая.

Росен Петров се прояви като герой, макар и да не го признава. Скоро той ще вдига сватба, а това човешко качество най-вероятно още повече е накарало възлюбената му Карина да го обича. Браво на Росен Петров, дано да има повече такива българи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Росен Петров след подвига си: Не съм герой”

 1. Kremena Koseva

  февр. 04. 2014

  Bravo.Edna svqsna statia za edin sarcat Chovek!

 2. георги

  февр. 04. 2014

  росен петров е голям пич

 3. русев

  февр. 05. 2014

  БЕЗ ДА ОМАЛОВАЖАВАМ СТОРЕНОТО ,КАКЪВ ПОДВИГ Е ИЗВЪРШИЛ?!?! НИМА ЧОВЕШКОТО ОТНОШЕНИЕ В ТАКЪВ МОМЕНТ ,ДА ПОМОГНЕШ НА ПОСТРАДАЛ ЧОВЕК Е ГЕРОЙСТВО? АЗ СИ МИСЛЯ,ЧЕ ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ ЧОВЕК,МЪЖ,ГРАЖДАНИН НОРМАЛНО БИ НАПРАВИЛ ТОВА.АКО БЕШЕ ОБИКНОВЕН,НЕПОЗНАТ ЗА МАСАТА ЧОВЕК ЩЯХТЕ ЛИ ТАКА ДА ВЪЗХВАЛЯВАТЕ?!? ЕДВА ЛИ !

 4. Чичо Хаджи Христо

  февр. 05. 2014

  Росенчо, ти какъв си, че ще отнемаш документите на водача на МПС? И защо ще го караш да кара след теб до Пирогов, като трябва да остане на място до идването на контролните органи?
  Това твоето си е чисто самоуправство!
  И ти ли диване нахално ли ще се пъхаш в политиката? Ей, писна ни от ченгета и бивши ченгета в политиката! Глей си тъпата сервилна телевизия и не се меси в политиката! Не те щем!

 5. Име (задължително)

  февр. 05. 2014

  Само ме светнете- какъв точно живот е спасил Росен- и майката и детето са били добре, даже майката е отказала преглед.Ейй, голяма преувеличаване, голямо нещо. Ще кажеш, че ги е върнал от „оня свят“1

Добавете коментар