Всяка една жена обича да носи (маркови) обувки, които да са изключително секси и гордо да се разхождат и кокетничат пред приятелки.

galena-obuvkiВсички сме свикнали с понякога изключително несполучлви модни решения на звездите, но една от най-обичаните родни поп фолк изпълнителки Галена показа, че има вкус щом става дума за обувки. Фолкдивата Галена показа новите си невероятно секси и безумно скъпи, поне за доста голяма част от хората и почитателите й, обувки, които се оказаха същите като на невероятната Дженифър Лопез.

Вижте новите супер секси обувки на Галена! - Снимка 2Обувките, които екзотичната красавица Дженифър Лопез носи на наградите Грами миналата година и тези на сексапилната българска изпълнителка се оказаха едни и същи като единствената разлика е в цвета. Поп фолк изпълнителката обаче е решила да си купи същите обувки – изключително стилни и секси сандали в бял цвят. Тези на Дженисфър Лопез са черни. Всъщност цвета няма абсолютно никакво значение – моделът на обувките е страхотен и в двата цвята. Цената на обувките е четирицифрена!

Родната изпълнителка наскоро се изфука и с обувки – дело на Е. Pucci, които са над коляното. С тези обувки чаровницата засне фотосесия за годишния календар. На коя отиват повече тези секси обувки – това ще кажат хората, но факт е, че и на двете им отиват!