Крисия Тодорова крие голямата драма на семейството си!

Крисия Тодорова крие голямата драма на семейството си!
4.2 (83.33%) 12 votes

Крисия Тодорова пее и изглежда като принцеса, но тя и сестричките й са изправени пред ръба на мизерията

Крисия Тодорова не е приказно богатата принцеса от Разград, за каквато я обявиха съгражданите й.

Сладураната, която покори дори самия Желко Йоксимович с изпълнението си, крие зад вечната си усмивка голямата драма на баща си. Баровецът от Разград всъщност е потънал в гигантски финансови схеми, разбраха от kliuki.bg. Доскоро успешният бизнесмен се видял в чудо – не можел да изплаща огромните си кредити, а това поставя жена му и прекрасните им дъщери на прага на мизерията, пишат от „Всеки ден“.

Преди три години Марин Тодоров Петров изведнъж изпада в невъзможност да покрива вноските по два огромни заема. Общата сума, която дължи на банките е в размер на 2,5 милиона лева. Всеки месец бил длъжен да плаща по 25 хиляди лева, но фалирал.

Прекрасните сестри на Крисия и майка им за застрашени от мизерия

Прекрасните сестри на Крисия и майка им за застрашени от мизерия

Бащата на Крисия Тодорова дори не бил собственик на най-ценното си недвижимо имущество – хотел „Тифани“. Кръстеният на първата му дъщеря обект бил ипотекиран, за да може да покрие разходите си. За да не изпадне семейството му в немилост, Петров прехвърлил по документи фирмата-собственик – „Калабрес“, на позната от Велико Търново – Павлина Гешева. В действителност трой продължавал да е собственик и да прибира печалбата.

За да поддържа луксозния начин на живот на семейството си, таткото на Крисия Тодорова имал фирми за застраховане и селскостопанска дейност. Фирмата му „Магма 5″ ООД е запорирана, а капиталът й е собственост на банка и на фирма за бързи кредити. Марин се простил с цели 150 хиляди лева заради необслужени кредити.

Положението не е толкова трагично, защото заедно с двама свои съдружници печели от фирма за отдаване под наем на селскостопанска автоматизирана техника.

Заради далаверите на баща си, Крисия Тодорова не се представя с истинската си фамилия – Петрова, твърдят близки на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

14 коментара по “Крисия Тодорова крие голямата драма на семейството си!”

 1. Rumiana Asenova

  февр. 05. 2014

  i kakva vrazka imat tezi pisania s talanta na deteto ?eiiii , hora opomnete se !!

 2. КРЕЙЗИ

  февр. 05. 2014

  детето е талантливо, а другите неща не са толкова важни!
  КРИЗА Е!

 3. 3564

  февр. 06. 2014

  А какво да кажат другите деца дето никога не са имали това което това дете е имало и все още има? В началото докато се пишеше колко добър и богат бил бащата сега е на прага на бедноста….Много деца живеят бедно но за тяхната драма не се пише.

 4. Ivanov

  февр. 06. 2014

  Това което е написано изобщо не е вярно аз съм собственика на калбрес а Тази гешефа не я познавам но явно тя е писал по горе посочените простотии.Пак явно се търси сензация без проверени факти.

 5. Мая

  февр. 06. 2014

  Какво искат от това дете.Та то си няма понятие от всичко това което пишат тези драскачи.

 6. ТЕОДОРА

  февр. 07. 2014

  ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОИ И КАКВИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕТО? ВСЕКИ ИМА СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ПЪТ В ЖИВОТА И НЕ ТРЯБВА ДА ЗАВИСИ ОТ МИНАЛОТО ИЛИ НАСТОЯЩЕТО.

 7. Margarita

  февр. 07. 2014

  Тя ПЕЕ!!!!!,Тя има УНИКАЛЕН глас за дете на 9 години.Тя има БЕЗУПРЕЧНО сценично поведение и страхотно излъчване.Тя умее да забавлява.Тя участвува в конкурс за партньорка на г-н Андреев.Тя не е Крисия Петрова или Тодорова.Тя е КРИСИЯ!!!!
  ТЯ Е!!!! Да са живи и здрави тези,които са я създали.
  Останалото са просто интриги на драскачи плювалници.

 8. Martin Marinoww

  февр. 07. 2014

  Абе тия пишат за хората глупости всеедно за тия хора дет пишат са убили майките им на тия "писатели"

 9. Стивън Стефанов

  февр. 07. 2014

  Искам Крисия да спечели Давай!

 10. Име (задължително)

  февр. 08. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 11. янка

  февр. 10. 2014

  ттия дето се чудят как да очернят семейството на Крисия да създат те три,четери деца да им дадат добро обучение и възпитание да са полезни за обществото и тогава да пишат за другите.Всички големи съдници станаха. КРИСИЯ ДА СПЕЧЕИ ТЯ ЗАСЛУЖАВА И Е ЛЪЧЕЗАРНА.

 12. krisiq shte speceli

  февр. 11. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 13. Pavel Subev

  февр. 14. 2014

  omg samo si tursite prichini da susipete horskiq talant ostavete momicheto da se razvie normalno tq e malka sprete da klukarstvate neshta koito dori ne sa verni !!! bahti horata 😐

 14. mariqna

  мар. 23. 2014

  BRAVO KRISIQ PREKLANQM SE PRED TEB I TVOQ TALANT TI SI VELIKA SMELO NAPRED POJELAVAM KUSMET NA CQLOTO SEMEISTVO

Добавете коментар