„Мис Плеймейт” роди още един грозен скандал – първата подгласничка стъпкала лентата, защото й откраднали титлата

„Мис Плеймейт” за тази година НЕ Е Елена Кучкова.

Тазгодишната надпревара ще остане най-скандалната в историята на конкурса. Първо бивши и настоящи претендентки за най-желаната титла на силиконовите гърли писнаха, че надпреварата е манипулирана. След това се размениха обвинения и заплахи за дела. Накрая бивши организатори се произнесоха, че конкурсът е загубил блясъка и престижа си, чуха от kliuki.bg.

„Мис Плеймейт” за 2014-та все пак се избра и не се чу кой знае какъв ропот за Елена Кучкова. Момичето е хубаво и дръзко, няма нищо против да говори щуротии по медиите и нездравите коментари по неин адрес.

[caption id="attachment_307052" align="aligncenter" width="300"]"Мис Плеймейт" грее с фалшив блясък през 2014-та! "Мис Плеймейт" грее с фалшив блясък през 2014-та![/caption]

Добрият край обаче беше обявен прибързано! Оказа се, че все пак има скрита манипулация! Обявената тройка не била истинската, а изглежда - и победителката!

[caption id="attachment_307053" align="aligncenter" width="205"]Кристина побесня и напусна сцената на "Мис Плеймейт" Кристина побесня и напусна сцената на "Мис Плеймейт"[/caption]

На второ място не била класирана Биляна Евгениева, а Кристина Димитрова – пак от шоуто на Биляна Йотовска. Наградената обаче побесняла, хвърлила лентата си и напуснала сцената, твърдят очевидци. Понеже Кристина нямало как да бъде на финалните снимки, организаторите се спасили от поредния скандал като разместят класацията. Третата - Биляна станала втора, а Маги от Стара Загора вместо две специални награди, получила третото място.

Истинската тройка на „Мис Плеймейт” за 2014-та е - Елена Кучкова, Кристина Димитрова и Биляна Евгениева.

Кристина отказва да коментира каквото и да било за конкурса. Познавачи обаче са наясно, че втората е реалната първа, но не е обявена заради субективни причини.

Кристина спечелила най-много подкрепа в сайта на "Плейбой", но журито скалъпило класирането в полза на Кучкова и тя станала „Мис Плеймейт”. http://youtu.be/U83M_bLtWGI