Американски медии завъртяха (за пореден път!) версията, че Мила Кунис е бременна, а Аштън Къчър няма търпение да стане татко.

[caption id="attachment_307060" align="alignright" width="199"]Бременна ли е Мила Кунис? Бременна ли е Мила Кунис?[/caption]

Този път Мила наистина е бременна, уверяват задокеанските таблоиди. Публикациите се позовават на твърдение, че двойката споделила тази радостна новина на роднинска сбирка за сватбата на брата-близнак на Аштън, узна kliuki.bg . Популярното американско списание ОК! пусна корица с привличащото заглавие “Родителското щастие на Мила и Аштън”. Най-накрая! – коментират фенове, които няколко пъти се радват на лъжливата новина, че Мила Кунис е бременна. Според най-новите слухове Мила е бременна още от времето преди годежа си с Аштън.

Мила е поласкана от начина, по който Аштън се грижи за нея и я пази от нахалните папараци, коментират близки до двойката. Те дават за пример пресни инциденти, в които бъдещият татко направо налитал на бой, когато фоторепортерите ставали прекалено любопитни. Не би го правил толкова пламенно, ако тя не беше бременна, убедени са феновете.

[caption id="attachment_307061" align="alignleft" width="199"]Медиите зад океана са убедени, че Мила е бременна Медиите зад океана са убедени, че Мила е бременна[/caption]

Коментира се и това, че за последните 2-3 месеца Мила е натрупала поне пет килограма, а коремчето и вече започва очебийно да се закръгля, отбелязват от woman.ru. През това време двойката присъства на две роднински сватби – ожениха се братя и на Мила, и на Аштън. Сватбеният дух витае и около нашите герои, но те загадъчно мълчат. Мълчанието и липсата на опровержения за слуховете може би също потвърждават, че Мила е бременна.

Клюката няма да е достатъчно сочна ако не се каже и за това как е реагирала на новината бившата съпруга на Аштън, Деми Мур. Новината, че Мила е бременна, направо я съсипа! – твърдят светски репортери. Деми мрънкала, че е трябвало тя да бъде на мястото на Мила и че едно общо бебе, нейно и на Аштън, би го задържало при нея.

Наистина ли Мила Кунис е бременна? Повярвайте – скоро ще разберем. Такива неща лесно се доказват или опровергават, нужно е само малко време.

http://youtu.be/zL1ItGEkRt8