Слави Трифонов прекали! Изгаври се брутално с Росен Петров! (ВИДЕО)

Слави Трифонов прекали! Изгаври се брутално с Росен Петров! (ВИДЕО)
4 (80%) 4 votes

Слави Трифонов остави на мира Марта Вачкова, за да накаже бившия си сив кардинал

Слави Трифонов се държи като озлобена разведена на средна възраст с бившия си.

Дългия толкова не може да прежали, че за бившите му колеги животът продължава и без него, че губи мяра и в коментарите си, и в дебелашките шегички за тях.

Марта Вачкова тъкмо го похвали, че я оставил на мира, но той не го е ударил на благородство! Оказва се, че новата му жертва е не кой и да е, а бившият му най-добър приятел и сив кардинал – Росен Петров, разбираха от kliuki.bg

Що така бе, Слави?!

Що така бе, Слави?!

След като се оказа, че годеницата на бившия полицай е била на прицела на Слави Трифонов преди десет години, дойде ред и на водещия на „Нека говорят”.

Снощи се проведе отново „Заседание” на Редколегията в шоуто. Преди да разискат драматичното положение с референдума и избирателния кодекс, Слави Трифонов удари Росен Петров за спасителната му акция преди дни, разказват от kliuki.ws.

„Обадих се на Кулеков, който спаси един човек от улицата, бездомник. И го закара в болницата, но нямаше екип на Би Ти Ви, който да снима. Не знаех защо?! По принцип винаги трябва да има екипи, които да снимат добрите дела на хората.“, ужким небрежно подхвърли Слави Трифонов в началото на предаването.

Росен Петров така и не се самообяви за герой, но присъствието му в централната емисия новини и сутрешния блок, май здраво е подразнило Дългия.

Сценаристите също се включиха в подигравателния тон и с коментари към бившия си колега.

Виж поредната изцепка на Слави Трифонов срещу бивш колега във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави Трифонов прекали! Изгаври се брутално с Росен Петров! (ВИДЕО)”

  1. кети

    февр. 07. 2014

    слави е комплексар и отмъстителен, а това не говори добре за неговия интелект, който уж небрежно, не пропуска да подчертае

Добавете коментар