Виж Георги Илиев и Мая в най-светлия им ден! (НЕПОКАЗВАНО ВИДЕО)

Виж Георги Илиев и Мая в най-светлия им ден! (НЕПОКАЗВАНО ВИДЕО)
3.8 (76%) 10 votes

Георги Илиев ще „възкръсне” в предаването на Николета Лозанова заедно с брат си и Фатик

Георги Илиев и Мая са тайното оръжие на Николета Лозанова, с което смята да срази конкуренцията.

Митичният подземен бос е също толкова популярен, колкото преди смъртта си. Легендите за бляскавия му живот, опасните приятели и жените му още се разнасят. Една е само болката на журналистите и репортерите – снимковия и видеоархив за него и брат му е малък и твърде добре познат.

Екипът на Николета Лозанова обаче направи невъзможното! Някой отнякъде намери начин и зрителите на плеймейтката ще видят невиждани подробности от сватбата на Георги Илиев и голямата му любов, разбра kliuki.bg.
svatba
На кадрите се вижда и брат му Васил, който постави началото на империята им, Фатик с оръжието си, въпреки забраната на сватбата да няма такова. Най-важното обаче ще бъдат моментите на Георги Илиев и булката му.

Георги Илиев е един много щастлив и влюбен младоженец

Георги Илиев е един много щастлив и влюбен младоженец


Двамата са много млади и влюбени и си личи, че са ужасно щастливи в най-романтичния си ден. На кадрите ще видите и първото им „Горчиво”, и първия танц, и тържеството, което още се коментира.

Както намекват от екипа на Николета Лозанова една дълго пазена тайна ще бъде разкрита. Кой ще я каже и дали касае само Георги Илиев или семейството му, остава загадка…до събота.

Само един недоволен ще има от излъчването на сензационното видео, пишат от kliuki.ws. Венета Райкова от дълги години разпитва адвокати, свидетели, чалгаджийки и кой ли още не за мафиотите от ранга на Георги Илиев и брат му Васил.Борбата за рейтинг обаче е безпощадна и хората на Николета успяха да се доберат да скъпоценното видео.

Вижте какъв беше някога влюбеният и много млад Георги Илиев във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар