Разкриха скандална истина за Тодор Башиянов от „Шоуто на Слави“

Разкриха скандална истина за Тодор Башиянов от „Шоуто на Слави“
4 (80%) 7 votes

Тодор Башиянов се оказа доста скандална личност

Истината за живота на Тодор Башиянов излезе наяве. Новият актьор в „Шоуто на Слави“ се оказа мъж с влечение към други мъже. Това разкрива в. „Уикенд“, позовавайки се на очевидци от Пловдив, които са видели с очите си какви ги върши Башиянов из целия град.

Актьорът дори не се криел и непрестанно демонстрирал обратните си възгледи за плътски удоволствия. Пловдивчани твърдят, че Тодор Башиянов е бил виждан многократно да се разхожда по улиците под ръка със своите мъжки половинки. Той не се притеснявал да се прегръща и целува с тях на обществени места.

Shouto-na-Slavi

Тодор Башиянов се оказа доста скандална личност

Откакто е на работа в „Шоуто на Слави“ обаче, Тодор Башиянов е необвързан, научи Kliuki.bg. Преди това той е живеел с един мъж, но скъсал с него, защото „се взел за голяма работа“, разкриват познати на актьора хора. Това обаче не спирало Тодор да обикаля нощните заведения, за да търси запознанства с различни господа. Дори слуховете твърдят, че понякога Башиянов излизал нощем облечен в женски дрехи и търсел мъжки ласки за по една вечер.

Тодор Башиянов е първият човек в историята на „Шоуто на Слави“, който е с подобна ориентация. Може би затова водещият Слави Трифонов, който доста недолюбва подобни хора, не го харесва особено, поне така изглежда от отношението му към новия актьор в ефир. На няколко пъти Тодор Башиянов бе унизен от Слави чрез прекъсване на скеча му или неговото съкращаване. Ако не го понася, не е ясно защо въобще Слави е наел този актьор.

Засега Тодор Башиянов работи без договор в „Щоуто на Слави“, тъй като още е на нещо като изпитателен срок. Той идва от „Шоуто на Канала“, което се излъчва по БНТ. Засега обаче се забелязва известна ненавист на Слави към Тодор, което може да се окаже решаващо за неговото оставане в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Разкриха скандална истина за Тодор Башиянов от „Шоуто на Слави“”

  1. желка

    февр. 07. 2014

    на тоз му личи че е гей. слави едва ли се е заблудил. може да му трябва някой за боксова круша

  2. Кю

    мар. 06. 2014

    И какво от това? Всеки има право на личен живот!

Добавете коментар