Малката Симона разплака Цветелина Грахич

Малката Симона разплака Цветелина Грахич
5 (100%) 7 votes

Цветелина Грахич плаче след изпълнение на Симона Иванова

Малката сладурана Симона Иванова разплака Цветелина Грахич. Това се случи докато пееше невероятната балада на Лара Фабиан на име „Жу Тем“. След изпълнението на Симонка, цялата зала беше в екстаз. Всички от екипа на „Шоуто на Слави“ изказаха огромното си възхищение от това, което са чули. А майката на 8-годишното дете през цялото изпълнение гледаше с пълни със сълзи очи, видя Kliuki.bg. Тя бе видимо развълнувана от френската песен, която по принцип й била сред любимите и затова талантливото й дете я изпя именно на нея.

Moni

Симона Иванова разплака Цветелина Грахич с уникалното си изпълнение на „Жу Тем“

Задачата пред трите финалистки в конкурса, провеждан в шоуто, за партньорка на смешния г-н Андреев бе да посветят по една песен именно на своята майка. И трите жени бяха гости на Слави Трифонов и с трепет споделиха своята радост от таланта на децата си.

Другите две деца Гергана Тодорова и Крисия Тодорова също развълнуваха публиката съответно с „Пей сърце“ на Георги Христов и „Оу Дарлинг“ на Бийтълс. Това постави Ку-ку бенд пред истинска дилема, защото утре зрителите ще трябва да видят как едно от момичетата напуска шоуто. Засега и трите деца изглеждат еднакво талантливи. Всяко момиченце е развито повече в различни стилове, но талантът и на трите е виден за цяла България.

Камерите не уловиха сълзите на Цветелина Грахич, но певицата призна, че е заплакала при изпълнението на Симона Иванова. То толкова я е трогнало, че е нямало как да се сдържи. Според Ку-ку бенд, малката Мони се е справила перфектно и е доловила по един невероятен начин точния диапазон за песента. Самият водещ също бе възхитен от това, което чу от Симона. Kliuki.bg също смята това изпълнение за феноменално. Симона Иванова с всяка песен доказва, че е с уникални музикални заложби.

Коментари чрез Facebook

коментара

15 коментара по “Малката Симона разплака Цветелина Грахич”

 1. чичо

  февр. 07. 2014

  УНИКАЛНИ ДЕЦА!

 2. Поли

  февр. 07. 2014

  На мен най-много ми хареса Крисия.

 3. Николета

  февр. 07. 2014

  На мен също ми хареса Крисия.

 4. Poli

  февр. 07. 2014

  Nai-nakraq kazaxte neshto polojitelno i za nqkoe drugo dete osven Krisiq,veche beshe zapochnala da mi stava protivna ot tolkova lansirane!

 5. Гергана

  февр. 07. 2014

  Поли, коментара ти е доста посредствен и злобен. Крисия очевидно е изключително талантлива и обаятелна. Това не е лансиране, а признание.

 6. Име (задължително)

  февр. 07. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 7. stela

  февр. 07. 2014

  Na men vse po-veche mi haresva Simona

 8. lyubi

  февр. 07. 2014

  Симона е изключително фино и грациозно дете, което освен всичко друго пее най-добре от всички участници. Те също са добри, но тя е прекрасна. Всички в шоуто са единодушни, че единствено тя не допуска никакви грешки, каквито другите деца допускат понякога.Симона е номер едно!!!

 9. Poli

  февр. 07. 2014

  stela,lyubi….vnimavaite,che Gergana sega shte vi obvini i vas v posredstvenost i zloba.:)))))))))))

 10. 07

  февр. 07. 2014

  Наистина това дете пее най добре! Няма как да не се забележи!
  Sorry!

 11. Име (задължително)

  февр. 08. 2014

  Симона пее най добре от всички.
  Тя единствена не променя тембъра си спрямо нейния глас.
  А, Крисия дори понижава тембъра си спрямо нейния глас.Не и достига въздуха и понижава глас.
  Пяла съм 7 години и знам какво говоря.
  Сорри.

 12. габриела

  февр. 09. 2014

  глупости , че Симона пеела , пей ама с говорен дефект и хайде сега нека да оплюем Крисия за по лесно за сметка на Симона.

 13. ддд

  февр. 10. 2014

  и като си пяла 7 год.какво си направила, че си тръгнала да ставаш ментор на Крисия.

 14. ами като неможе да пее ще плаче

  февр. 15. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 15. Име (задължително)

  мар. 13. 2014

  Симона беше най-добрата участничка! Жалко, че не спечели – но вярвам, че Господ ще даде на това прекрасно и талантливо дете много по-добър път на развитие!

Добавете коментар