„Къртицата”2 няма да приеме пенсионирани звезди, а само такива от Висшата лига

„Къртицата” тази година се очаква приюти самия Киану Рийвс.

От прословутото мащабно шоу на Иван и Андрей тихомълком пуснаха бомба, че има сериозна възможност холивудската звезда да блесне в родния ефир. Вместо да въздишаме го гледаме в поредната лента обаче, Киану Рийвс ще влезе доброволно в страховития готически замък, обявен за Базата на приключенското реалити „Къртицата".

Потвърждение на информацията се очаква след 24 февруари, когато любимото шоу на хората ще започне по ТВ7. Продуцентите на шоуто Иван и Андрей водят активни преговори със звездата от „Матрицата", пишат „Всеки ден".

В случай, че не се стигне до споразумение, няма място за отчаяние. Продуцентите със самочувствие заявиха, че „вносната” им звезда ще е истински трепач!!!

[caption id="attachment_307126" align="aligncenter" width="300"]Киану може би ще разтърси "Къртицата"! Киану може би ще разтърси "Къртицата"![/caption]

Миналата пролет Иван и Андрей целуваха краката и се примиряваха с капризите на пенсионираната баскетболна легенда Денис Родман. Той не ги разочарова и роди поредица от провокации, които привлякоха вниманието на зрителите.

Вторият сезон на „Къртицата: Разтърсване" няма как да се примири с по-малко и затова продуцентите са вдигнали още по-високо летвата. В Базата се очаква да влезе поне една от по-популярни световни звезди. Освен Киану Рийвс вариантите за световна гостуваща звезда са Брус Уилис и Роби Уилямс.

Българинът се разглези и вече не се впечатлява от популярни личности като Памела Андерсън, Родман и Парис Хилтън. Блондинките се задоволяваха просто да „красотеят” в ефир, вместо да направят истинско шоу.

За сега се знаят само трима от участниците. В реалитито ще се включат 12 души „гражданска квота” и шест звезди. „Къртицата” тази година ще търсят Евгени Иванов-Пушката, Илиян Киряков и Ивайла Бакалова.