Всички слухове и пестеливи информации за нервния срив на Селена Гомес се подредиха като пъзел: сладураната си платила за това, че доста време се опитвала да живее по “програмата” на бившето си гадже Джъстин Бийбър.

[caption id="attachment_307131" align="alignright" width="300"]Селена Гомес постъпила в рехабилитацион ен център след поредица купони с алкохол и дрога Селена Гомес постъпила в рехабилитационен център след поредица купони с алкохол и дрога[/caption]

В края на декември младата суперзвезда отмени гастролите си в Австралия, припомня medikforum.ru. Приблизително по същото време таблоидите се разпъваха от новини за страшната болест на Селена Гомес, както и за несвършващите изцепки и хулиганства на Джъстийн Бийбър. Поведението на Джъстийн започна да шокира дори най-близките му приятели. Всичко това, както се оказва, се е отразило болезнено върху психиката на Селена Гомес. Преди дни мениджърът й потвърди, че тя е прекарала две седмици в рехабилитационен център.

Била ли е Селена Гомес в лудница? Да бъдем коректни: Селена Гомес е постъпила в специализирана клиника по собствено желание. Тук има една малка подробност – за това всъщност настоявали родителите й, които виждали, че с дъщеря им става нещо лошо, припомняме от kliuki.bg.

[caption id="attachment_307132" align="alignleft" width="300"]Младите идоли направиха стъпки в погрешна посока Младите идоли направиха стъпки в погрешна посока[/caption]

Прес-службата на Селена Гомес формулира този момент така: “Поради силната преумора и депресията, причинена от проблеми в личния живот, Селена не можеше повече да изпълнява ангажиментите си. Нужна й беше почивка и сега тя е значително по-добре”.

Клиниката Dawn At The Meadows, препоръчана на Селена Гомес, е експериментален център, специализиран в лечение и оказване на помощ на млади хора. Пациентите на възраст 18-26 години постъпват там поради емоционални травми или вредни навици. Селена Гомес е влязла в центъра на пети януари след поредица купони в собствения й дом. Бурните сбирки, уредени от Селена Гомес за Джъстийн Бийбър и общите им приятели, всеки път били наситени с алкохол и наркотици.

“През последните месеци Селена Гомес балансираше на границата на страшна пропаст”, коментират сега приятели на суперзвездата. Те не крият задоволството си, че Селена е намерила сили да се изплъзне от влиянието на Джъстийн Бийбър и да започне да живее нормално. Надеждата им е че скоро Селена Гомес ще се върне и на сцената.

http://youtu.be/5fGCwqMEIt8