Брад Пит отчаян от диетата на Анджелина Джоли (ФОТО)

Брад Пит отчаян от диетата на Анджелина Джоли (ФОТО)
3.9 (77.78%) 9 votes

38-годишната Анджелина Джоли практически спря да се храни. Брад Пит е буквално отчаян от новата й диета: дали причина за нея не е някаква депресия?!

Анджелина Джоли буквално се е стопила

Анджелина Джоли буквално се е стопила

Известно е, че Анджелина Джоли няколко пъти припадна от изтощение на снимачната площадка за филма си “Несломеният”. Това обаче не я накара да се храни по-добре. Тя е убедена, че начинът й на хранене не застрашава здравето и че изглежда добре.

“Анджелина Джоли винаги е предпочитала бобови храни и зърна, но това вече е мания и минава границата на разумното”, не крие притесненията си неин приятел пред американското издание The National Enquirer. Той разказал как сега Анджелина Джоли е ограничила менюто си до

Анджелина Джоли припада на снимачната площадка

Анджелина Джоли припада на снимачната площадка

продукти от просо, елда и киноа – “като че ли е някакъв папагал”! Брад Пит се опитва да й повлияе, но тя не го слуша. Нещо повече – договорила се е с новия си фитнес треньор за допълнителни тренировки.

Ненормалната слабост на Анджелина Джоли я докара дотам, че всички вени по ръцете й изпъкнаха грозно и тя реши да си направи коригираща пластична операция. Анджелина Джоли била убедена, че храненето със зърна прави кожата й чиста и бляскава. Брад Пит буквално си скубе косата от отчаяние, като гледа какво се случва с любимата му. Да не би Анджелина Джоли да има анорексия?

Kliuki.bg припомня, че наскоро Анджелина Джоли, Брад и всичките им деца се върнаха в САЩ след финала на снимките за “Несломеният” в Австралия. Още на летището папараците бяха впечатлени от болезнената мършавост на Анджелива Джоли. Не можа да спаси положението и ярко зеленият шал, с който Анджелина бе заметнала обичайното си черно облекло.

Какво наистина става с Анджелина Джоли?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар