Елена Кучкова пострада от завистливи конкурентки!

Елена Кучкова пострада от завистливи конкурентки!
5 (100%) 4 votes

Елена Кучкова като нищо ще повтори пътя на най-известната си посестрима

Елена Кучкова отпи от горчивата чаша на популярността у нас! Но не само не й пука, а и го използва в своя полза!

За няколко дни национална слава новата изкусителка на България пострада от зли очи и крадливи конкурентки, разбра kliuki.bg. Хубавицата се наложи да изтърпи подмятания, че титлата й е купена от един конкретен милионер, че има проблем с очите и че в крайна сметка е избутала с креватни изпълнения най-достойната претендентка в шоуто.

Елена Кучкова обаче не смята да се извинява нито за титлата си, нито заради това, че се чувства страшно щастлива с нея:

elena kuchkova 2

Е, заради това се налага да се прощава със скъпи аксесоари зад кулисите, но май е наясно, че това е цената на славата. Докато Елена Кучкова получава комплименти и ръкопляскания от публиката, завистливата конкуренция й преровила набързо личните вещи, за да си отиде с трофей:

elena kuchkova 3

Елена Кучкова доста добре се адаптира в обстановката и реагира така както го прави нейния идол Николета Лозанова с конкурентките си. Хубавицата, родена в Пазарджик безпощадно мачка всяка (и по-конкретно тази), която роптае срещу победата й! Така като Божинова не прощава нито на Алисия, нито на Андреа, така и Мис Плеймейт 2014 няма да мълчи нито на подгласничките си, нито на цялата Мисколегия на Митко Павлов!

Плеймейтката се наслъждава на бясъка на прожеекторите, кориците на списанията и главоломно нарасналото внимание към нея. Хубавото е, че не се срамува да си го признае и по всичко личи, че ще се възползва максимално от него. Елена изглежда достатъчно амбициозна да не се задоволи да е само най-ухажваната жена само за един сезон. Дали цели обаче шеметна светска кариера или просто заможен съпруг, никой още не може да каже.

Блондинката се наслаждава на новопридобитата си слава и се защитава повече от достойно. Дано само да не видим в редицата на каещите се плеймейтки освен Златките, и Елена Кучкова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Елена Кучкова пострада от завистливи конкурентки!”

 1. насо

  февр. 07. 2014

  все тъпи ги избират, беее!

 2. Guadalupe Remon Alvarez

  авг. 10. 2014

  Br

 3. Guadalupe Remon Alvarez

  авг. 10. 2014

  Qakiste :♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡♥♥

Добавете коментар