Виж как Зуека се готви за Свети Валентин

Виж как Зуека се готви за Свети Валентин
5 (100%) 3 votes

Зуека посреща 14-ти февруари влюбен, с приятелката си Анна!

След раздялата с дългогодишната си половинка Нина Димитрова, Васил Василев – Зуека вече живее под един покрив с новата си голяма любов Анна Вичева, пишат от „Всеки ден“. Тя е режисьор и според запознати и близки на двойката двамата със Зуека са лудо влюбени. Василев все вълнувал от наближаващия празник на влюбените, мислел каква изненада да подготви на половинката си, най-вероятно ще бъде морско пътешествие, защото Анна обичала морето.

Двамата били много щастливи, даже искали да си имат заедно детенце, научи Kliuki.bg. Зуека, както е известно, има дъщеря – Девина. Тя е от любовта му с Нина Димитрова. След като баща й решил да се изнесе от дома им, момичето много трудно общувало с него, обвинявало го и, разбира се, Зуека страдал, но на този етап от живота Девина подкрепя майка си. Затова пък Анна, новата любов на Васил Василев, няма деца все още и много иска да бъде родител. Независимо че веднъж вече е ставал баща, и Зуека иска второ дете, още повече, че когато двама души се обичат – детето е най-нормалното развитие на една любов.

Един от най-успешните водещи на "Господари на ефира" Васил Василев - Зуека

Един от най-успешните водещи на „Господари на ефира“ Васил Василев – Зуека

Зуека пази ревниво личното си пространство, а за Анна Вичева се знае доста по-малко в публичното пространство, но те са заедно вече около година и изглеждат щастливи. Да вземе това решение на Василев със сигурност му е било трудно, но когато обичаш някого, това не може да се скрие дълго време.

Надяваме се, че новото семейство ще бъдат дълго време цяло и щастливо и скоро ще можем да съобщим новината за ново съвместно поколение между Зуека и Ани! А наближаващият Свети Валентин е подходящ повод да се замислят над това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Виж как Зуека се готви за Свети Валентин”

  1. Име (задължително)

    февр. 10. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар