Росен Петров направи нещо радикално в ефир

Росен Петров направи нещо радикално в ефир
5 (100%) 3 votes

Росен Петров прояви невиждана в ефир смелост!

В предаването си „Нека говорят“ водещият Росен Петров, по време на интервюто с финалния си гост Николай Бареков, направи нещо много неочаквано и нетипично за действие в ефир.

Росен Петров е журналист и медийна личност от много години, повече от десет години работи в БТВ, има опит и рутина. Докато течеше разговора с Бареков обаче, Росен Петров извади един лист, от който прочете, че ще се присъедини към сдружението на Николай Бареков – „България без цензура“, видя Kliuki.bg. Доколкото ни стана ясно, на Росен Петров му е било предложено да се включи към „България без цензура“, но самият той каза, че дълго се е колебал, тъй като е трудно човек да се замеси директно или индиректно в политиката, имало е много голям интерес от различни страни дали ще приеме отправената му покана.

Но изглеждаше сякаш е решен да приеме да участва в проекта „България без цензура“, подкрепен от ВМРО, защото те се доближавали най-много до неговите виждания за промяната, която трябва да настъпи в страната ни.

Росен Петров е много ерудирана личност, това би било силна подкрепа за Бареков, който набира преднина сред избирателите. Според предварителните социологически проучвания, той води пред формации като Реформаторския блок.

Росен Петров направи голяма стъпка в национален ефир

Росен Петров направи голяма стъпка в национален ефир

Николай Бареков е много противоречива фигура в публичното пространство, с дълга кариера в медиите и от скоро амбиции за политическа изява. Получи подкрепата на много граждани още с предаването си по ТВ7, а сега и различни авторитети от обществения ни живот се присъединяват към идеите, прокламирани от движението, в което той е член.

Бареков набира набира преднина с каузата си

Бареков набира преднина с каузата си

Единствено изборите ще потвърдят колко избирателно доверие е спечелил, дано „България без цензура“ не се окаже поредната излъгана надежда на много българи, защото доверието на гласоподавателите, сред които ще бъде и Росен Петров, е много слабо!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Росен Петров направи нещо радикално в ефир”

  1. georgi

    февр. 10. 2014

    росен е голям пич и аз съм му фен, но дано не се подведе с политическа кариера и защото там всички са „маскари“

Добавете коментар