Ето какво всъщност се случва между Крисия и Гергана

Ето какво всъщност се случва между Крисия и Гергана
4.8 (96%) 5 votes

Крисия и Гергана се оказаха приятелки

Въпреки всичките приказки и опитите на зрителите да ги превърнат в свирепи конкурентки, Крисия и Гергана всъщност са се сближили много по време на конкурса в „Шоуто на Слави“ и вече са приятелки, научи Kliuki.bg. Това подсказва, че двете момичета не са се самозабравили и участват в конкурса само и единствено заради музиката, а не са слава.

Във Фейсбук се появи обща снимка на Крисия и Гергана. Над нея 9-годишната разградчанка е написала анонс, че е със своята приятелка Гери. Прави чест на двете деца, че не превръщат конкурса в надпревара и борба за краен успех, а просто пеят и радват публиката.

Досега Крисия и Гергана показват невероятен талант. Двете имат уникален глас и е много трудно да се прецени по-добрата певица. Общата снимка на децата е от преди последното им участие в „Шоуто на Слави“, когато Крисия изпълни незабравимата „Ветрове“ на Лили Иванова, а Гергана – The Show Must Go On на Quuen.

Todorova

Крисия и Гергана са близки извън „Шоуто на Слави“

Третото момиче Симона Иванова засега било малко по-отдалечено в общуването от другите две, гласят слуховете. Свищовската сладурана обаче по принцип е сдържана личност или поне това показва в ефир. Дори много често Слави Трифонов се шегува с нея, че трябва насила да й вади по-обстойни отговори. За разлика от Крисия и Гергана. Разградското дете изглежда най-общително от финалистките, но и Гери демонстрира добра комуникация с целия екип на шоуто.

Близките отношения между Крисия и Гергана бяха посрещнати от потребителите на Фейсбук много добре. Повечето коментари гласят, че именно това са децата с най-големи гласови заложби в целия конкурс от началото до ден днешен. Двете чаровни момиченца дори имат и еднакви фамилии – Тодорова. Може пък да помислят за дует един ден. Kliuki.bg ще се радва да чуе съвместно тяхно изпълнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара по “Ето какво всъщност се случва между Крисия и Гергана”

 1. янка

  февр. 10. 2014

  браво на децата, че са намерели общи интереси-музиката,а не българската злоба.

 2. KETI

  февр. 10. 2014

  и трите са големи чаровници

 3. Martin Toshev

  февр. 10. 2014

  Това според мен беше невъзможно Крисия и Гергана приятелки 😀

 4. Martin Toshev

  февр. 10. 2014

  аи е много 4удно

 5. Име (задължително)

  февр. 10. 2014

  е какво чудно има те са деца и не мислят за глупости като нас.

 6. Albina Albinosa

  февр. 11. 2014

  Много ясно ве! Децата се забавляват и го боли патката коя ше спечели. Която и да спечели купона си тече. Дъртите се вживявайте в глупости!

 7. Жени

  февр. 11. 2014

  Не съм противник или привърженик на никое от децата. Просто се радвам, че има деца които пеят хубаво. Не смятам, че че са изключителни певици – пеят хубаво и от сърце. Лошото е че винаги ще се намери някой , който да заплете някоя интрига и да опорочи хубавото. Нека се радваме, че България има такива деца, а не да търсим непременно интригата. Да са живи и здрави!

Добавете коментар