Иван и Андрей осигуриха на Николета супер рейтинг в течение на месец и половина

Иван и Андрей тържествуват, а популярните личности злорадо се забавляват с успеха на предаването на Николета.

Мнозина може и да хулят най-популярната плеймейтка, да завиждат на начина й на живот и да я критикуват, но звездите със сигурност са аплодирали успеха й през изминалата събота. Предаването на Николета направи двоен удар и то – все по пряката си конкурентка, видяха от kliuki.bg.

Преди известно време във Фейсбук Венета се съсипваше мазно да подхвърля благодарности на екипа си и зрителите като се фукаше с гигантския си рейтинг. Звездите пък трепереха да не би да разсърдят Голямата уста от Нова. Венета се прекланяше само пред успеха и при нея приятелствата не минаваха, стига да се добере до сензацийка. ivan i andrey В борбата си за рейтинг и популярност страдаха не само певици, моделки и разни скандални личности. Венета не пожали дори и колегите си. Иван и Андрей го усетиха на собствен гръб! Те обаче изчакаха и нанесоха своя двоен удар!

Докато гостуваха на Мартин Карбовски, за да му представят новия сезон на „Къртицата”, водещият в типичния си стил каза: „Вие, да му се не види, хванахте нещо, което трябваше аз да намеря явно. Това е сватбата на Жоро Илиев. Изядохме се направо нашият екип. Венета Райкова не знам колко повече се е изяла.... ”

Иван и Андрей джентълменски не изкоментираха русата амбиция по Нова, но дадоха ясно да се разбере, че са направили страшен удар. Неизвестно срещу каква сума, предаването на Николета притежава изключителните права върху осемчасовото тържество на Жоро Илиев и Мая.

„Поверително от N.L.” ще излъчва най-култовите моменти от сватбата още четири-пет седмици. Прости сметки показват, че Венета ще трябва да изтърпи сигурния триумф на Николета цял месец и половина!

Вижте какво още споделиха Иван и Андрей във ВИДЕОТО ТУК!