Иван и Андрей си отмъстиха на Венета Райкова! Карбовски злорадства! (ВИДЕО)

Иван и Андрей си отмъстиха на Венета Райкова! Карбовски злорадства! (ВИДЕО)
5 (100%) 5 votes

Иван и Андрей осигуриха на Николета супер рейтинг в течение на месец и половина

Иван и Андрей тържествуват, а популярните личности злорадо се забавляват с успеха на предаването на Николета.

Мнозина може и да хулят най-популярната плеймейтка, да завиждат на начина й на живот и да я критикуват, но звездите със сигурност са аплодирали успеха й през изминалата събота. Предаването на Николета направи двоен удар и то – все по пряката си конкурентка, видяха от kliuki.bg.

Преди известно време във Фейсбук Венета се съсипваше мазно да подхвърля благодарности на екипа си и зрителите като се фукаше с гигантския си рейтинг. Звездите пък трепереха да не би да разсърдят Голямата уста от Нова. Венета се прекланяше само пред успеха и при нея приятелствата не минаваха, стига да се добере до сензацийка.
ivan i andrey
В борбата си за рейтинг и популярност страдаха не само певици, моделки и разни скандални личности. Венета не пожали дори и колегите си. Иван и Андрей го усетиха на собствен гръб! Те обаче изчакаха и нанесоха своя двоен удар!

Докато гостуваха на Мартин Карбовски, за да му представят новия сезон на „Къртицата”, водещият в типичния си стил каза: „Вие, да му се не види, хванахте нещо, което трябваше аз да намеря явно. Това е сватбата на Жоро Илиев. Изядохме се направо нашият екип. Венета Райкова не знам колко повече се е изяла…. ”

Иван и Андрей джентълменски не изкоментираха русата амбиция по Нова, но дадоха ясно да се разбере, че са направили страшен удар. Неизвестно срещу каква сума, предаването на Николета притежава изключителните права върху осемчасовото тържество на Жоро Илиев и Мая.

„Поверително от N.L.” ще излъчва най-култовите моменти от сватбата още четири-пет седмици. Прости сметки показват, че Венета ще трябва да изтърпи сигурния триумф на Николета цял месец и половина!

Вижте какво още споделиха Иван и Андрей във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Иван и Андрей си отмъстиха на Венета Райкова! Карбовски злорадства! (ВИДЕО)”

 1. Ina

  февр. 10. 2014

  Koi go interesuva tazi svatba?Zashto prestapnicite se idolizirat?

 2. аз

  февр. 10. 2014

  хахаха що за малоумници биха се интересували от сватбата на престъпник, който отдавна е мъртъв.

 3. stamena

  февр. 10. 2014

  Никой не го е еня за престъпника тъп!

 4. Ako za tazi swatba e super reitinga……….?!Ole-le!

 5. Име (задължително)

  февр. 11. 2014

  Големи простотии…Тия двамата могат да дишат само праха на Венета…Освен това са големи лекета….

 6. Име (задължително)

  февр. 11. 2014

  и опелото му да дават пак няма да гледам

 7. Silvia Krusteva

  февр. 11. 2014

  тия наистина живеят на друга планета- кой се интересува от сватбата на някаква тъпа мутра, която на всичко отгоре е и мъртва. Има ли някой, който гледа това предаване на Николета – много постно, тъпо,
  като самата водеща

 8. няма значка

  февр. 12. 2014

  Последното предаване на Венета и ивънемните на луната е повече от интересно , страхотно е , ще следя с интерес и вората част, а сватбата преди 120 г не ме интересува !!!

 9. Desi Georgieva

  февр. 12. 2014

  палячовци! Тая Николета никой не я гледа, още по-малко се вълнуваме от селска сватба на мутра . Никой не е актуален -кадри от 1994 хахахах Иван и Андрей може да се ударите по веднъж с оная кранта и да изчезнете от ефир.

 10. Kali Kalina

  февр. 13. 2014

  Не ви ли е срам мишки гадни да вдигате мъртвите?Защо не пуснахте записа преди 10 год когато всички бяха живи,а се крихте по дупките!Тази вашата водеща има късмет,че не е бръмчала по онова време…..

Добавете коментар