Научно изследване разкри невероятно нещо за Свети Валентин

Научно изследване разкри невероятно нещо за Свети Валентин
5 (100%) 5 votes

Идеалният момент да забременее една жена се оказва именно периодът около Деня на влюбените – Свети Валентин!

За съжаление, и на най-големите противници на този празник, според научно изследване точно времето около Свети Валентин е най-подходящо за правене на бебе, научи Kliuki.bg. И това не е случайно, защото заченати през февруари или март, децата се раждат ноември или декември, което значи, че по-голямата част от бременността минават през топлите месеци на пролетта и лятото, когато организмът на жената  си набавя по естествен начин важния Витамин Д. И обратното, когато детето се роди напролет, то по-голямата част от развитието на плода е минала през зимния период, когато трябва допълнително да се набавят повечето витамини.

Sv.-Valentin

14 февруари е една от най-очакваните дати в годината, защото тогава е Свети Валентин

Така се оказва, че Денят на влюбените е наистина подбран в най-удачния период на годината, защото какво по-хубаво доказателство на любовта от това да се създаде нов живот. Днес е 14 февруари, но не е нужно да има определен ден, за да докаже един човек, че обича друг. Това обаче е повод да се замислите. Ако се чудите кога е точният момент да се случи тази решителна крачка в човешкия живот – какъв по-романтичен или запомнящ се момент от този да си спомняте, че сте заченали на Свети Валентин.

Свети Валентин - ден на влюбените

Свети Валентин – ден на влюбените

Затова, както се пише и във Vesti.bg, ако се страхувате от различни тежки заболявания, като множествена склероза или вродени аномалии, теоретично изберете скоро момента да опитате да имате дете. Разбира се, това е сериозна тема, личен избор и е строго индивидуално, най-великото чудо на природата, затова все пак на Деня на любовта – Свети Валентин, влюбените да правят любов!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Научно изследване разкри невероятно нещо за Свети Валентин”

  1. любов

    февр. 14. 2014

    ех, любов!!!

Добавете коментар