Азис си призна за всичките корекции по лицето! (СНИМКА)

Азис си призна за всичките корекции по лицето! (СНИМКА)
5 (100%) 2 votes

Азис имал корекции, но се разтапя от умиление пред собствения си образ „натюр”

Азис като същински Нарцис се разтапя от собствения си „естествен” образ…без да отчита пластиките!

Певецът, който в последно време не прави нищо освен да публикува скандални снимки, пак напомни за себе си. Този път заряза портретите на диктаторите и гробищата и обърна внимание на най-скъпото си – външния си вид, видя kliuki.bg.

Вместо поредното „селфи” във фитнеса, певецът направи кратък и искрен (?!) анализ на промяната в лицето си за последните двадесет години. Според Азис, без да брои петте корекции, направо не е мръднал! Даже станал още по-красив! Както се казва: „Като се гледам какъв съм, направо ми идва да си посегна!“

За двадесет години е мръднал ей толкова!

За двадесет години е мръднал ей толкова!

Певецът толкова се прехласва по собствения си образ, сякаш става въпрос за онези кадри, в които е с полюлей на главата:
azis
Друг е въпросът дали поредното му признание е достоверно. Чували сме го да говори за какво ли не – удължаване на „копието му любовно”, слагане на пръстен в корема, ваене на дупе, изсмукване на тлъстини…Поне половината от рекламираните корекции на Азис се оказаха много шум за нищо. Намериха се светски журналисти и хора от задкулисието, които го пипнаха в дебели, тлъсти лъжи – всичко било добър ПР и за него, и за пластичния хирург!

Единственото, което със сигурност е вярно е, че за двадесет години компресираното цигане (както сам се е определял) се е превърнало в мачо. Преди се срамувал от външния си вид, сега настоява да ходи на солариум и си потъмнява брадата, за да изглежда още по-внушителен.

Азис продължава да твърди, че за успех на световната сцена му трябва само да поддържа идеалната си нова форма и прекрасно лице. Е, у нас, на Балканите и в Русия го забелязаха с тежкия грим и наднорменото тегло, но той тропна с юмрук по масата – иска да е красавец и точка!

Оказва се, че пътят към мъжествеността на Азис просто минава през приличен брой корекции!
http://youtu.be/vmi5hFi2nzk

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Азис си призна за всичките корекции по лицето! (СНИМКА)”

  1. бат сали

    февр. 11. 2014

    ХАХ А, ТОЯ П…Л ПАК НАПОМНИ ЗА СЕБЕ СИ!

  2. email

    февр. 11. 2014

    Надке, полИ-лей се казва… идва от поли, много светлинки… а не люлеещи се светлинки!

Добавете коментар