Разкритие! Лъсна шокираща истина за Анджелина Джоли!

Разкритие! Лъсна шокираща истина за Анджелина Джоли!
5 (100%) 5 votes

Анджелина Джоли за пореден път се превърна в сензация за медиите!

Анджелина Джоли за пореден път се превърна в сензация за медиите по света, след като се разкри истината за състоянието й. Милиони хора останаха шокирани, пък макар и щастливи от вестта, че актрисата не е болна. А съсипаният й болезнено слаб вид се дължи по-скоро на психиката й, разбра Kliuki.bg.

Анджелина Джоли изглежда така, сякаш страда от тежка болест, защото целенасочено гладува. Оказа се, че тя не хапва почти нищо през деня, а менюто й се състои от стари зърнени култури – само от тях и нищо друго.

Анджелина Джоли престана да се храни

Анджелина Джоли престана да се храни

Вече близо година време Анджелина Джоли не приема нищо освен просо, ечемик, елда, семена от чиа, киноа и лимец. Безспорно ползата от тях е голяма, което отдавна е потвърдено и от медиците специалисти. Сигурно е обаче, че човек не бива да се храни единствено с тях.

След като е ограничила менюто си до убийствения минимум Анджелина Джоли лишава тялото си от много жизнено необходими вещества, соли, минерали и витамини. Точно затова все по-често видът й изглежда болнав, а кожата посивяла и състарена.

Самият Брад Пит бил притеснен за любимата си Анджелина Джоли, от чиято визия в ленти като „Джия“, „Томб Райдър“ и прочие вече не е останало почти нищо.

Анджелина Джоли обаче не искала и да чуе, разкриват запознати пред световните медии. След редицата проблеми, които преживя, тя се променила драстично като това включвало и критериите й за женска привлекателност.

Припомняме, че още преди няколко години Анджелина Джоли втрещи света с факта, че бе започнала да приема само по 600 калории дневно, което при всеки нормален хомосапиенс е равносилно на самоубийство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар