Линчуват Нина Добрев! Вижте защо!

Линчуват Нина Добрев! Вижте защо!
5 (100%) 6 votes

Холивуд пощуря по Нина Добрев и новия й

Папараци успяха да щракнат новата изгора на Нина Добрев. Популярната главна героиня от култовия сериал „Дневниците на вампира” не спира да изненадва феновете си. Тъмнокосата красавица с български корен си е ловнала ново гадже. Но не кое да е, а бившия годеник на Майли Сайръс Лиъм Хемсуърт.

Приятелство, приятелство, но любовта е над всичко. И двамата влюбени не са от най-кротките. Нина Добрев се раздели с интимния си приятел Йън, за която разлъка близки до звездата прогнозираха, че е от ден до пладне.

Нина Добрев с новото си завоевание

Нина Добрев с новото си завоевание

И крояха надежди, че двете влюбени гълъбчета отново ще се съберат. Но това не се случи. Разбира се, станалото разби сърцата на мнозина, които таяха мераци нещата да се обърнат и Нина Добрев да се върне при бившия си.

Лиъм пък скъса с Майли Хемсуърт през септември 2013 година. Плейбоят не устоя на женското изкушение и името му беше замесен в любовни афери с доста свои колежки от екрана. Преди Нина Добрев той делеше едно легло и с бляскавата Дженифър Лоурънс.

Нина Добрев и Лиъм Хемсуърт доста умело прикриват аферата си. Това не може да им се отрече. Дали се страхуват от линч или искат да запазят тръпката си, все още се двоумят в изводите си светските бръмчалки. Само е безспорен факта, че двамата не желаят да афишират ставащото между тях.

Официалната им версия е, че са се срещнали случайно по съвместни работни проекти в американския щат Атланта.
Лиъм Хемсуърт и хубавицата Нина Добрев не са непознати.

Актьорите са се засичали многократно по шумните и бляскави светски партита. Познанството им датира от няколко години, но съвсем наскоро напористите фотографи успяха да ги заснемат на по-интимна среща. И то не само като приятели. Както и двамата кандидат-влюбени са опитват да тръбят наляво и надясно

Дали популярния актьор ще успее да обсеби и сърцето на чаровната Нина Добрев се питат нейните почитатели. Но не смеят да прогнозират. А остават времето да реши вместо тях дилемата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар