Ким Кардашиян успя да стопи немалко от килограмите, натрупани преди раждането. Но звездата малко надценява успеха си: тези дни Ким Кардашиян се появи публично в светли велурени панталонки и предложи на публиката гледка, от която ти пада шапката!

[caption id="attachment_307455" align="alignright" width="199"]Ким Кардашиян е наела стилист за 5 000 долара на ден, за да й поправя новите дрешки Ким Кардашиян е наела стилист за 5 000 долара на ден, за да й поправя новите дрешки[/caption]

Очевидно Ким Кардашиян харесва тялото си, коментират от woman.ru. Иначе как да си обясним това, че при всеки удобен случай тя демонстрира сочните си форми и то по начин, който наистина е разбиващ. Може някой да се съмнява дали това са естествени форми и не е ли ходила Ким Кардашиян при пластичен хирург, за да усъвършенства релефа на задните си части. На нея не й пука от подобни въпроси. Единственото, което притеснява Ким Кардашиян в това отношение, изобщо не са клюките – а трудностите с дрехите.

При такава нестандартна фигура най-логичното е Ким Кардашиян да си шие дрехи по поръчка, убедени сме от kliuki.bg. Но това веднага ще я лиши от възможността да се кипри в маркови парцалки – а тя ги обича! Затова и понася тежки терзания: Ким Кардашиян не може да си хареса дреха и веднага да си я облече. Необходими са поправки, които да донатъкмят облеклото колкото може по-плътно, по-прилепнало по тялото й.

Ето защо Ким Кардашиян е наела стилиста Корнелиус Клей и му брои по 5 000 долара на ден, за да е на разположение и светкавично да адаптира новите дрехи за нея. Ако Ким Кардашиян си купи панталон, Корнелиус без отлагане свива талията му до размер S, докато ханшът си остава XL. Това не винаги дава прекрасен резултат, особено ако Ким Кардашиян е решила да комбинира новото панталонче с някоя къса блузка.

Именно така се получи и с въпросния светъл панталон: талията е тясна благодарение на Корнелиус, но обширният задник на Ким Кардашиян толкова могъщо изпъва дрехата, че буквално замръзваш. А зле избраният цвят и материя го правят още по-голям, отколкото може би е всъщност. В този случай дори самата Ким Кардашиян е разбрала, че клетият Корнелиус няма как д се справи с подобна трудна задача. Очевидно звездата се чувства некомфортно: папараците са заснели кадър, в който тя се опитва да скрие формите си с небрежно преметната връхна дреха. Но крие ли се подобно нещо…

kim2kim3kim4

http://youtu.be/ggAeFroHiWs