Саня Армутлива е в лют конфликт с Мария Илиева, а причината е младокът Наско от X Factor

Журито на X Factor е в люта битка за вицешампиона Атанас Колев. "Всеки ден" пише, че Мария Илиева е впила нокти в младока Наско и иска да го привлече към "Стерео стая". Певицата дори е посетила дома на Наско от X Factor във Варна и му е отправила невероятни за 16-годишен младеж оферти както откъм професионално развитие, така и от финансова гледна точка.

Саня Армутлиева обаче веднага е научила за въпросната среща и е останала бясна. Наско от X Factor вече има договор с "Вирджиния рекърдс" и това е причината Саня да беснее, защото Мария се опитвала да й отнеме варненския рапър под носа. Армутлиева дори заплашила Илиева със съд, ако не се откаже от момчето.

[caption id="attachment_307487" align="alignright" width="300"]скандал Саня и Мария в люта битка за Наско от X Factor[/caption]

Из варненските среди обаче се шушука, че двете известни дами са на нож заради Наско от X Factor не само по музикални причини. Саня отдавна си падала по младото момче и затова го лансираше толкова дълго в конкурса, осигурявайки му втората позиция, което пак е доста, предвид таланта на Атанас Колев. Именно затова Армутлиева държала Наско да работи с нея през следващите години, докато навърши пълнолетие.

За Мария Илиева още няма слухове да харесва Наско от X Factor, но там нещата биха били по-малко шокиращи, тъй като поп звездата е все пак по-млада от Станислава Армутлиева. Засега обаче е ясен единствено стремежът на хитовата певица да надцака колежката си от X Factor.

Kliuki.bg припомня, че Саня и Мария бяха сред журито на втория сезон на големия музикален конкурс. Тогава не се забелязваше да има някакъв конфликт помежду им. И двете обаче показваха много топли чувства към Атанас Колев. Той се бе превърнал направо в протеже на Армутлиева и тя го дърпаше само нагоре. Илиева пък направи един страхотен дует с момчето по време на финала, с който завладя публиката. Кого обаче ще избере в крайна сметка Наско от X Factor?!