Ангелина Тодорова разкри лъжата за Крисия Тодорова и вкара "Шоуто на Слави" в чудо и приказ

Почитателите на прекрасната Крисия Тодорова могат да бъдат спокойни. Детето не е нито толкова богато, нито семейството му е платило за победа в "Шоуто на Слави", дочу Kliuki.bg. Това обяви майката на детенцето Ангелина Тодорова. Тя е потресена от всички слухове, които витаят в общественото пространство.

Както е известно, преди дни излезе информация, че Крисия вече е провъзгласена за шампион в конкурса за партньорка на забавния г-н Андреев. Този слух започна от отношението на Слави Трифонов и целия екип на шоуто към разградската сладурана. Водещият на "Шоуто на Слави" не пропуска да се пошегува с момичето, когато то излезе на сцената да пее. С другите деца до момента Слави се държи някак по-отчуждено, докато към Крисия демонстрира близко отношение.

[caption id="attachment_307498" align="alignright" width="300"]Krisiaa Крисия Тодорова не е нагласен победител в "Шоуто на Слави"[/caption]

Всъщност обаче симпатиите на Трифонов са на лична основа и нямат нищо общо със задкулисни игри. Ангелина Тодорова споделя, че мъжът й няма тези финансови възможности, каквито се описват в редица медии. Таткото на Крисия е бизнесмен, но не и милионер, пише "24 часа". Според Анджи, има огромна разлика, което е и самата истина.

Най-абсурдното в цялата ситуация е, че Марин Тодоров е платил на в пъти по-заможния от него Слави Трифонов, оплаква се още Ангелина. Всички са наясно, че Дългия не се поддава на никого и решава еднолично. Затова харесването на Крисия може да се определи просто като негова позиция относно конкурса.

Финалът в конкурса на "Шоуто на Салви" е другата седмица, а в него до самия край ще участват и трите финалистки - Симона, Гергана и Крисия. Слави далеч не е единственият със симпатии към разградското дете. Цяла България е полудяла по Крисия. Във Фейсбук текат невероятни коментари за нея, а членовете на страницата й са вече 120 хиляди. Безспорно ни предстоят още невероятни мигове с трите сладурани.