Петко Димитров скандализира Фейсбук с инфантилността си и безрасъдството

Петко Димитров изненада неприятно с безотговорността си!

Като баща на едно дете и в очакване на второ, хората очакваха от него да е един зрял и отговорен мъж. Образът му на здраво работещ и щастлив в любовта очарова хиляди момичета, които си помечтаха да им се случи приказка като на Яна. Уви! Чаровният принц се оказа поредния инфантилен мачо!

Средата май е оказала не съвсем добро влияние върху Петко Димитров. При всички чалгаджийки, плеймейтки, футболисти и „добра облечени” бизнесмени, бъдещият татко съвсем е загубил представа какво е редно и какво – не. Баровецът с радост публикува видео със самоубийственото рали на свой много близък приятел-джигит, за който „газ до дупка” не е само израз.

[caption id="attachment_307512" align="aligncenter" width="300"]Героят, който Петко Димитров "хареса" във фейсбук! Героят, който Петко Димитров "хареса" във фейсбук![/caption]

Благодарение на Петко Димитров и компанията му вече знаем със сигурност колко вдига едно BMW, видя kliuki.bg. Но не това е важното! Май не е много редно един мъж на средна възраст (пък и с детски акъл) да рекламира беснеенето по магистралите! Не само защото е незаконно!

[caption id="attachment_307513" align="aligncenter" width="300"]Иначе Петко е кротко момче. Избухва само с АТВ-то Иначе Петко е кротко момче. Избухва само с АТВ-то[/caption]

Петко Димитров със сигурност споделя слабостта на приятеля си към високата скорост. Е, той не яха ATV-то по магистралите и не качва клипове със собствените си изпълнения...но това не е доказателство, че е разумен и отговорен зад волана!

Поне стана ясно, че скоро хубавата Яна няма да се умори от връзката си с него. Всички коментираха приличната разлика във възрастта им, но това няма да се окаже голям проблем! Не само защото ще имат бебе, не само заради страстта по между им, а и защото са еднакво зрели!

Вижте клипа, който толкова развълнува Петко Димитров: