Скандално разкритие от приятел съсипа Слави Трифонов!

Скандално разкритие от приятел съсипа Слави Трифонов!
4.8 (95%) 4 votes

Слави Трифонов е сринат публично от най-добрия си приятел и бивш колега Росен Петров

Скандално разкритие за Слави Трифонов го орезили публично, като при това то идва от най-добрия му приятел Росен Петров. Дълги години двамата бяха неотлъчно заедно и се водеха дори за повече от кръвни братя.

Днес обаче Росен Петров съсипа Слави Трифонов като открито го обяви в подмолност и нечовечност. Причина за скандалните думи на най-новия член в партията на Николай Бареков е фактът, че след решението му да напусне Би Ти Ви и да се слее с политиката, Слави Трифонов не го подкрепил, разбра Kliuki.bg.

Слави Трифонов получи жесток удар

Слави Трифонов получи жесток удар

И не само това, а дори се обърнал срещу него и злословел зад гърба му пред бившия му вече директор. Росен Петров не скри, че се чувства подло предаден от Слави Трифонов, на когото помагал винаги, когато имал нужда.

„Бил съм до Слави Трифонов неотлъчно. Когато той беше в болница и имаше проблеми с очите, когато не можеше да ходи, заради счупен крак, винаги съм бил там – до него. Слави Трифонов няма как да забрави, че съм му оказвал подкрепа дори за извършването на физиологичните му нужди. В тоалетната съм му помагал. А той се обърна срещу мен“, разказва бившият водещ на „Нека говорят“.

По думите му, Слави Трифонов се правел на много отворен и голям мъжага, но само, когато е на екран. Извън него той често се държал като същинска шушумига, а в разговорите с шефското тяло се „навеждал“ така, че и тревата била по-висока.

Росен Петров е категоричен, че няма да прости това предателство от страна на Слави Трифонов и не иска и да чуе за възобновяване на отношенията си с него. За Петров шоуменът бил затворена книга, която никога повече няма да погледне.

И се предполага, че с цялото право на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара по “Скандално разкритие от приятел съсипа Слави Трифонов!”

 1. Georgi Nakov

  февр. 12. 2014

  Няма нищо по – лошо от НЕ БЛА ГО ДАР НО СТ ТА ! Закономерно е Росене…. ! Съчувствам ти ! Няма вечно приятелство – има интереси !

 2. фани неджип

  февр. 12. 2014

  росене, ти си улегнал мъж, изненадана съм, че си повярвал на приятел, който вече ти би шута от шоуто.

 3. НИКО

  февр. 13. 2014

  РОСЕН ПЕТРОВ ИЗОБЩО НЕ ГО СМЯТАЙТЕ ЗА ЧОВЕК, ТОЙ Е ЕДНО КВАЗИМОДО КОЕТО КАТО ГО ВИДЯТ ДЕЦАТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ЗАПОЧВАТ ДА ПЛАЧАТ, СЪЩО КАТО ВИДЯТ ББ ПАК ПЛАЧАТ. ТИЯ МУТРИ НЕ ТРЯБВАТ НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕКРАН А КОЛКОТО МОЖЕ ПО БЪРЖЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ. РОСЕН НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА ЧЕ НЕ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК, А СЕ ОПИТВА ДА ГОВОРИ. ДА СЕ ЗАКАРА В МОРГАТА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ.

 4. Just_me

  февр. 13. 2014

  А ти,мърда долна,предаде целият български народ!И да,един добър и близък приятел,би трябвало да прави точно това,което си описал /макар че точно за теб се съмнявам/,а не да го афишира като нещо нечувано!Нещастник!

 5. Име (задължително)

  май 31. 2014

  rosene ako si dal nesto ot sebesi ne go kazvai .NE se znae utre s teb kakvo ste se sluci ne go zabravyai.TI si mu pomognal i teb gospod ste te blagoslovi .NE ti odobrih postipkata V sishnost ti si predatel a ne priyatel .ZASRAMI SE!!!!!!!!!!!! SLAVI E MNOGO GOTIN PIC …I MNOGO DOBIR SHOMEN …OBICAM TE SLAVI …PRODILJAVAI NA PRED nikoi ne moje da te spine ..GORDEYA SE S TEBE ..I JIVEYA SIS TEB .S POJELANIE ZA ZDRAVE I DILAG JIVOT

 6. Име (задължително)

  май 31. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 7. SHERI AHMEDOVA

  май 31. 2014

  KOMENTARA KOITO NAPISAH PO GORE E MOI .ZABRAVIH DA SI NAPISA IMETO ..OBICAMETE SLSVI…………………..

Добавете коментар