Шок! Феновете на Камелия са безутешни!

3

Камелия вече никога няма да бъде това, което беше!

Феновете на поп фолк дивата Камелия са безутешни след новината, която разтресе музикалния свят днес. А тя е, че певицата никога вече няма да бъде това, което беше. Защото е изхвърлена от най-вървежната компания Пайнер.

Почитателите на Камелия нададоха вой до небесата заради факта, че Митко Димитров е бил шута на любимката им. На която напоследък все повече не й върви в професионален план, научи Kliuki.bg. Да не забравяме, че и предаването „Марс и Венера“, което тя водеше до преди няколко месеца, изведнъж бе спряно от шефовете на Нова телевизия. И то без никакви обяснения.

Камелия е вън от Пайнер!
Камелия е вън от Пайнер!

Днес пък стана ясно, че певицата Камелия е аут и от Пайнер, която тикаше кариерата й нагоре, продуцираше видеоклиповете и уреждаше участията й в нощните клубове. Не е ясно защо Митко Пайнера е решил да изгони Камелия от редиците си, но е факт, че тя вече сама търси и уговаря професионалните си ангажименти.

А това, че лицето й продължава да стои върху рекламните билбордове на Пайнер, се дължи на уговорката й с шефа на компанията да му дава 20% от изкарания от участия хонорар. Най-лошото за Камелия обаче е, че едва ли скоро ще може да си позволи заснемането на видеоклип.

Колкото и евтин да е един клип, снимките му изискват средства, с които Камелия не разполага. Това най-много обезсърчава и натъжава верните й фенове, тъй като всички знаем, че без медийна изява, всеки изпълнител е обречен на бавно, но сигурно залязване.

Дали това ще се случи и с Камелия…, тепърва ще стане ясно.

3 коментара
  1. няма значка казва

    Тя е силна дано да се сярави и дано да е натрупала парици та да не й се налага да се скъсва от работа, все пак някои илиат в пенсия на 60 , а някои на 40 си обикалят по света, дано да е била хитра и да е от вторите !!! Многоооооо я харесвам, голям пич !!!!

  2. Emille Boev казва

    ДРЪТИЯ КУРВОЛЯК – ВЪНЬ!

  3. Pavel Sharaliev казва

    Стара, бездарна и вулгарна ! Тя с Пайнер беше западнала,пък без тях след няколко месеца никой няма да си спомня за нея!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.