Скандално! Вижте какво се случи с Ани Цолова!

Скандално! Вижте какво се случи с Ани Цолова!
5 (100%) 4 votes

Ани Цолова получи нещо абсурдно!

Ани Цолова, която това лято се премести от Би Ти Ви заедно с Виктор Николаев като водеща на „Здравей, България“ по Нова телевизия, получи абсурдна и нередна забрана. Става дума за клауза към договора й с телевизията, която й забранява най-нормалното и желано нещо на света, а именно да се сдобие с второ дете.

Заради работата си в сутрешния блок, Ани Цолова не трябвало да забременява в рамките на идните две години. А ако не спази клаузата, може да изхвърчи от екран и то завинаги. Жестокото условие на Нова телевизия не било налагано само върху Ани Цолова, а и върху ред нейни колежки като Деси Банова и Галя Щърбева.

Ани Цолова трябва да избира между работата и второ дете

Ани Цолова трябва да избира между работата и второ дете

За да имат деца, те трябвало да молят за специално разрешение от директорите си, което за всяка жена е повече от унизително и обидно. Ани Цолова обаче смятала, че това е нещо нормално, споделят запознати, научи Kliuki.bg.

Злите езици от медията, в която работи Ани Цолова шушукат, че тя била готова на всичко, само за да задържи мястото си в сутрешния блок, за което получава далеч по-солидно възнаграждение, отколкото в предишната си телевизия.

А и освен клаузата към договора си с Нова, Ани Цолова се ужасявала от второ раждане заради килограмите, които едва успяла да смъкне три години след раждането на сина си. Когато била бременна с него, тя тежала цели 90 оки и това я карало да полудява всеки път, щом се погледне в огледалото.

Нейни познати са категорични, че Ани Цолова е готова завинаги да се откаже от втора рожба, но да запази добрата си фигура, постигната със зверска диета и много движение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Скандално! Вижте какво се случи с Ани Цолова!”

 1. Krassimira Alexandrova Subeva

  февр. 12. 2014

  Haide da revem sega za Ani Colova! Gorkata tq! Mai dosta neosvedomeni hora ima v tazi durjava.

 2. KETI

  февр. 13. 2014

  кариериска-нищо ново! такава ни е вече ценностната система- да живее чичко паричко, а деца ще раждаме в някой друг живот

 3. Niki Radev

  февр. 13. 2014

  МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЯВА САМО ОТ ДИРЕКТОР В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ИНЪЧЕ НЕ. МОГАТ ДА Я Ш….Т КОЛКОТО СИ ИСКАТ НО ТАЙНО А НЕ ЯВНО. ТАЯ МЪРША ЗА НИЩО НЕ СТАВА, ТЯ С ТАЯ ЗАПЛАТА Е ГОТОВА НА ВСИЧКО, НО ЩЕ ПАДНЕ СКОРО И ТЯ ОТ ЕКРАНА, АКО ВИЯ НЕ Я МАХНЕТЕ. МРЪСНИЦИ НЕ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ НА ЕКРАНА. СЛОЖЕТЕ ГИ ДА МЕТАТ ЗАЕДНО С ПАРТНЬОРА СИ И СИ ГИ Ш….Е КОЛКОТО ИСКАТЕ.

 4. Стойчо Гълъбинов

  февр. 26. 2014

  Прекрасна визия ! Неповторимо излъчване ! Осмисля цялото предаване ! Гледам я с удоволствие.

 5. Яначко Асенов

  апр. 08. 2014

  Абе ,Стойчо,що не си я вземеш у дома!Няма да ти даде думата тая!

 6. Име (задължително)

  апр. 19. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар