Предателката Ани Салич предизвика невиждан трус в Нова телевизия

Предателката Ани Салич предизвика невиждан трус в Нова телевизия
4.9 (98%) 10 votes

Ани Салич си навлече гнева на много колеги в Нова телевизия

Новото попълнение на Нова телевизия Ани Салич ще трябва да започне работа в доста негативно настроен към нея екип. Много от колегите на Ани са бесни от последиците, които предизвика Ани със своето идване. Причината пак се корени в парите, тъй като редица журналисти на Нова вече ще получават по-малки заплати, за да може договореното със Салич, заради което тя предаде Би Ти Ви, да влезе в сила.

Шефовете на Нова телевизия са обещали на новата си звезда невиждана досега сума в информационната сфера. Ани Салич ще прибира общо 12 хиляди лв. на месец, пише „Всеки ден“. Цели 7 хиляди лв. ще бъде сумата за новото предаване в ефира на Нова, което стартира през април. Останалите 5 хил. лв. Салич ще си докарва от воденето на вечерните новини, в което всъщност е най-голямата й сила.

Ani

Ани Салич започва в Нова телевизия в ужасна работна среда

Тези страхотни условия за Ани Салич обаче са навлекли гнева на нейните колеги, научи Kliuki.bg. Така например Татяна Чохаджиева и Богомил Грозев вече са понижени в йерархията на Нова и ще взимат доста по-малки заплати. Единствено Ники Дойнов засега стои неутрален, гласят слуховете, тъй като именно той ще води новините със Салич и явно иска да има добра работна среда. Останалите обаче никак не харесвали новата водеща, тъй като им се виждало несправедливо да получава толкова повече от тях, а те да са в медията много по-отдавна.

Ани Салич е възприемана като предателка от Би Ти Ви, тъй като реши да приеме примамливото предложение на Нова телевизия. Тя прекара в БТВ почти 14 години и бе в екипа от самото стартиране на телевизията. Затова шефовете на Би Ти Ви очакваха малко повече лоялност от една от емблематичните си фигури, но намесят ли се пари, лоялност трудно се намира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Предателката Ани Салич предизвика невиждан трус в Нова телевизия”

 1. holi

  февр. 13. 2014

  kakva loqlnost o4akvali tia ot bi ti vi. nali te bqxa re6ili da q goniat

 2. Мая

  февр. 13. 2014

  Не можах да разбера защо е предателка.Ами има толкова много хора които сменят работата си,те предатели ли са?

 3. Име (задължително)

  февр. 13. 2014

  Явно е кадърна и умее да продава труда си за реални пари.Защо БТВ до сега не са я оценили?Не е предателство, а право на дойстойно плащане, за достоен труд.Простичко е.Браво Ани Салич!

 4. Just_me

  февр. 13. 2014

  Тоя да си прибират обратно Киролюба и да се скрият от хоризонта!

 5. Име (задължително)

  февр. 13. 2014

  Не харесвам Ани Салич! Много изкуствено се прави на измъчена страдалка…

 6. Име (задължително)

  февр. 14. 2014

  Абе хора не ви ли е ясно когато си кадърен и не те оценяват си сменяш работата. Какво толкова лошо е направила Ани Салич, „сменила“ работодателя всяко чудо за три дни! Това е право на личността да си смени работата точка по въпроса!

 7. ЕЛИ

  февр. 15. 2014

  Стига с тази Ани Салич,като че ли света се върти около нея.Има много по достойни,но не ги забелязват а тази лигла само я превъзнасят

Добавете коментар