Тъжно! Малката Крисия не спира да плаче!

Тъжно! Малката Крисия не спира да плаче!
5 (100%) 4 votes

Малката Крисия е тъжна и плаче много, разказаха нейни близки!

Малката Крисия от „Шоуто на Слави“ е много тъжна и не спира да плаче. Това разказаха нейни близки, притеснени от сълзите на талантливото момиченце от Разград. А причината за тъгата на Крисия е напълно обяснима – тя ще трябва да напусне родния си град и да се премести да живее в столицата.

Решението било взето от родителите на малката Крисия, защото множеството й ангажименти покрай участието в конкурса в шоуто, налагали непрестанното им присъствие в София и отсядането в хотел, разбра Kliuki.bg.

Малката Крисия е много тъжна

Малката Крисия е много тъжна

Това се сторило неподходящо на родителите на малката Крисия, които сметнали, че щерка им трябва да има нормален дом и той да бъде в столицата. За разлика от тях обаче, малката не се чувствала никак щастлива.

Крисия много плаче за съучениците си, за приятелите и особено много за учителката си по музика, която обича като родна майка, разказват свидетели на мъката на детенцето. Малката Крисия е изключително привързана към дома и градчето си и трудно ще свикне на новото място, опасяват се те.

В крайна сметка всичко, което става, е от полза за малката Крисия, но е вярно и че децата са по-чувствителни от възрастните и страдат повече от промяната и раздялата с любими хора и места.

Затова цяла България още по-силно стиска палци на детето-чудо Крисия да успее да спечели първото място в конкурса за партньорка на чаровния г-н Андреев, защото тя го заслужава повече от всеки друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Тъжно! Малката Крисия не спира да плаче!”

 1. 07

  февр. 13. 2014

  О Боже, какво драма! И мен ще разплачете…..

 2. Ася

  февр. 13. 2014

  Глупости на търкалета.

 3. Emille Boev

  февр. 13. 2014

  ГОЛЯМА. ПОКЪРТВАЩА ТРАЖЕДИ! ША РИВЪ…

 4. Мария Николова

  февр. 13. 2014

  чак пък цяла България???? И кой точно каза "Затова цяла България още по-силно стиска палци на детето-чудо Крисия да успее да спечели първото място в конкурса за партньорка на чаровния г-н Андреев, защото тя го заслужава повече от всеки друг." Аз не стискам за нея палци, а за Гергана, според мен тя заслужава. Крисия е симпатично дете, но не е кой знае какъв глас.

 5. daaa be

  февр. 13. 2014

  бахти кви сте злобни . това са деца ве . за коментара на мария николова нямам думи- тя сигурно мучи като коза и има поне 2 висши (едното по музика) и много ги разбира. което и дете да спечели , всички са талантливи и България има нужда от тях. Виж мария николова ако емигрира ще ни отърси от пословичната българска байганьовщина. ПАТКА

 6. Jasmina Popova

  февр. 13. 2014

  До това водят болните амбиции на родителите!

 7. milena

  февр. 13. 2014

  A az si mislex,4e Krisiq ne spira da pla4e za6toto e 4ula ispalnenieto na malkata xolandka i e razbrala,4e prosto ne moje da i stapi na malkiqt prast :))))

 8. Cveti

  февр. 14. 2014

  Коя холандка?!
  Крисия страда безспорно…..но какво го интересува Слави, щом трябва да печели на гърба на децата?…..
  Иска да ги изцеди докрай, заради личния си интерес! Ама ще му се върне някой ден, понеже Господ не забравя….

 9. Lyudmila Chukova

  февр. 16. 2014

  Децата безспорно са талантливи. Но чудя се какво търсят такива невинни души в шоу за възрастни?! Колко време още ще ги използват? Музикалните педагози така или иначе работят с тях. След 22.30 да ни забавляват деца????

Добавете коментар