След „Стъклен дом“, Елена Петрова ужаси зрителите отново /ВИДЕО/

След „Стъклен дом“, Елена Петрова ужаси зрителите отново /ВИДЕО/
4 (80%) 4 votes

Ужасната игра на Елена Петрова коства много пари на филмови продуценти

Потресаващата игра на Елена Петрова за пореден път намери ужасни критики. Всички специалисти в областта на киното се обединиха около мнението, че именно актрисата е главният виновник интересният иначе трилът „Вила Роза“ да няма никакъв успех, пише „Всеки ден“.

Филмът, в който Елена Петрова изпълнява главна роля, разказва за няколко убийства, които са предречени от Ванга. Продуцентите са възлагали огромни надежди, мислейки че „Вила Роза“ може да се превърне в емблема на българското криминално кино. Нищо подобно обаче. Това не само не се случи, но и филмът се превърна в провал.

Vila-Rosa

Елена Петрова отново ужаси зрителите, този път с „Вила Роза“

В актьорските среди вече се говори, че „Вила Роза“ е поредното доказателство за липсата на всякакъв талант у Елена Петрова, научи Kliuki.bg. Актрисата, която стана популярна най-вече с хитовия сериал „Стъклен дом“, не е харесвана от огромна част от киноманите, които определят играта й като фалшива.

Въпреки че „Стъклен дом“ възроди родното кино, доста от участниците в сериала бяха жестоко оплюти от специалистите. Все пак обаче сред тях най-много се отличи именно Елена Петрова. Дори лошата игра на Калин Врачански, който също участва във „Вила Роза“, не замаза нещата за Ели. Хубавицата така и не успя да пресъздаде както трябва образа на Боряна, смятат повечето анализатори в сферата на киното.

Vila-Rosa-Elena-Petrova

Елена Петрова тотално разочарова българския зрител с участието си във „Вила Роза“

Сега нещата се повториха близо две години след края на „Стъклен дом“. Междувременно Елена Петрова имаше и други участия, които ужасиха зрителите, най-вече в театъра. Създателите на „Вила Роза“ се надяваха да използват популярността на Петрова, за да направят филма хит, но не предвидиха нейния талант.

Разпродажбата на билети за „Вила Роза“ в българските кина много трудно достига до половината от капацитета, а рейтингът на продукцията е много нисък. Елена Петрова изгуби много пари на много хора, но явно това са реалностите в нейната игра.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “След „Стъклен дом“, Елена Петрова ужаси зрителите отново /ВИДЕО/”

  1. кипряна

    февр. 13. 2014

    тая не мога да я понасям! разчитали популярността й да донесе висок рейтинг, но не са предвидили липсата на талант

Добавете коментар