Златка Райкова остана буквално без дъх от това, което преживя!

Златка Райкова направо изпадна в несвяст от невероятната случка, която й се случи. Русокосата красавица не можа да повярва на ушите си и все още е в шок от новината. Макар че тя е повече от хубава, това разкриха за Kliuki.bg познати на плеймейтката.

Душевното състояние на Златка Райкова е разклатено от сбъдването на най-голямата й мечта. А именно да бъде призната за най-красивата и обаятелна жена в цяла София. Да, това се случи и то днес, а блондинката не може въздух да си поеме от кеф.

[caption id="attachment_307693" align="alignright" width="300"]Златка Райкова в несвяст от изненадата! Златка Райкова в несвяст от изненадата![/caption]

Всички, които познават Златка Райкова, са наясно, че тя е една от най-суетните и загрижени за визията си жени, като повечето време от денонощието прекарва пред огледалото или във фитнес залата. Е, това очевидно е дало резултат, защото признанието дойде, макар и позакъсняло.

Не може да отречем обаче, че самата Златка Райкова има значителен принос в това, тъй като заряза кичозните бижута и дрехи от миналото си и заложи на елегантност и стил, които разбира се, веднага й се отблагодариха.

Класавицата показа, че и без десетки пластични операции една жена може да бъде гразиозна, стилна и привлекателна. А видът й в момента е радост за окото не само на приятеля й Георги Валентинов, но и на цялата страна. Защото Златка Райкова е една от малкото нашенки, които могат да се похвалят с наистина холивудска визия.