Направи го и с нея: Коко разби сърцето на Емилия!

Направи го и с нея: Коко разби сърцето на Емилия!
5 (100%) 5 votes

Емилия е съкрушена от болката, причинена от съпруга й!

Емилия е съкрушена от болката, която й причини не друг, а любимият й съпруг Коко Динев. А той на свой ред доказа, че вълкът може да мени козината си, но нрава не. Това, което причини на предишните си чалга благоверни, Динев направи и на Емилия – или поне започна.

Певицата е бясна, след което избухна в плач, заради грубия отказ на мъжа й да прекара Деня на влюбените Свети Валентин с нея. Емилия е в шок от решението му и вдигнала невиждан скандал – такъв, че чак къщата се тресяла, разказват близки до певицата, цитирани от вестник „Всеки ден“.

Емилия вдигна луд скандал на мъжа си

Емилия вдигна луд скандал на мъжа си

Крясъците на Емилия обаче подействали тъкмо обратното на очакванията й и вместо да разтопят сърцето на Коко Динев и да го накарат да се свие виновно в ъгъла, той се разлютил на свой ред. Бизнесменът повишил тон и заявил на съпругата си, че капризите и женските й номера пред него не минават. След което тръшнал вратата и зарязал Емилия сама в спалнята.

Приятелки на Емилия разказаха, че тя изляла цялата си душа пред свои довереници, като хлипала и „благославяла“ Динев. Певицата не може да се побере в кожата си, че нейните колежки почти до една ще прекарат Свети Валентин с гаджетата си и то на скъпарски курорти, а тя няма да види дори очите на своя съпруг. Който избрал работата пред нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Направи го и с нея: Коко разби сърцето на Емилия!”

 1. ани

  февр. 13. 2014

  Пълни глупости…….и кой е бил третия човек във спалнята им че е видял всичко?????

 2. P

  февр. 13. 2014

  Емилия е в шок от решението му и вдигнала невиждан скандал – такъв, че чак къщата се тресяла…….Da popitam samo – sega v koq bolnitca q sabirat?

 3. Borislav Antonov

  февр. 14. 2014

  Свети Валентин е за католиците-ние имаме Ден на християнското семейство.

Добавете коментар