Една от най-привлекателните жени на планетата – Дженифър Лопес, не пропуска да се изфука при всяка възможност с ефектните си форми. Джей Ло си я бива, но целулитът на никого не прощава!

[caption id="attachment_307713" align="alignright" width="199"]Привлекателните части на Джей Ло са стегнати отзад... Привлекателните части на Джей Ло са стегнати отзад...[/caption]

И слънцето не е без петна, какво да говорим за целулита на Джей Ло. Хитрушата Джей Ло обаче успя да се справи с него с помощта на…супереластични чорапогащи! Звучи прекалено смешно, нали?

Тези дни 44-годишната Джей Ло снима в Маями клипа We Are One World Cup с екипа си от млади мъже. Папараците не биха пропуснали подобно нещо! Хората си вършат работата: щракат “натюр” и после сравняват колко здраво се е намесил фотошопът. Но и Джей Ло знае какво прави.

[caption id="attachment_307714" align="alignleft" width="199"]...и отпред еднакво добре ...и отпред еднакво добре[/caption]

Тя си знае стари, прости женски номера и успешно ги прилага. Не е трудно: под късичките бели шорти навличаш стегнати матови чорапогащи и здравата мрежа заглажда всяка грапавина. Всичко по бедрата е стегнато, почти съвършено!

Разкошните задни части и сочни бедра са запазена марка на Джей Ло, признаваме от kliuki.bg. И тя не пропуска да радва света с хубостите си! Но колкото по-щедра е подобна плът, толкова по-уязвима се оказва тя за целулита. Неотдавна папараци засвидетелстваха с плажни снимки първите признаци на целулита по емблематичните части на Джей Ло. Очевидно тя е решила никога повече да не си ги показва, без да са безопасно опаковани. Звездата се бори с всички сили със синдрома на портокаловата кора, като прекарва с часове в спортната зала и много внимава какво яде. Само по този начин може да си позволи да се развява по бели шорти в компанията на мускулестите си момчета. Каквото и да си говорим – бива си я Джей Ло и на 44!

http://youtu.be/Q91hydQRGyM