Тежкарят Николай Михайлов си го получи, при това по доста срамен начин!

Тежкарят Николай Михайлов си получи заслуженото и то по доста срамен начин. Вратарят, който от години се бори за славата на красавец и разбивач на женски сърца, остана с пръст някъде. Защото играта му разказа не кой да е, а много по-възрастният от него бизнесмен Христо Сираков.

Невероятно, но реалност - именно Ицо Стоте Манекенки сви новата тръпка на тежкаря Николай Михайлов в лицето на умопомрачителната манекенка и подгласничка в конкурса "Мис Плеймейт" Биляна Евгениева. Мацката с крака до небето бързо изгуби интерес към нафукания Ники Михайлов и падна в обятията на Христо Сираков, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307732" align="alignright" width="225"]Николай Михайлов си го получи! Тежкарят Николай Михайлов си го получи![/caption]

Заигравката между застаряващия бизнесмен и красавицата започнала още по време на конкурса, когато тя се водеше във връзка с Николай Михайлов. Зрелостта, опита и отношението на Сираков към жените обаче си казаха думата и хубавата Биляна лапна по него. А тежкарят Ники Михайлов остана със зинала уста от изненада и срам.

"Така е то, като не си седя кротко при Алисия, а хвърчи като пеперудка по тая и оная. Нека се черви сега, че дъртак му сви гаджето", коментират с насмешка запознати, по чиито думи Биляна Евгениева се чувства отлично и сияе в компанията на Сираков, а не на тежкаря Николай Михайлов.

[caption id="attachment_307737" align="alignleft" width="300"]Биляна сияе в компанията на Сираков Биляна сияе в компанията на Сираков[/caption]

Двамата са засичани нощ през нощ в елитни заведения в София, а Николай Михайлов вече е изцяло извън картинката. Може би единствената, която му остава за утеха, е самата Алисия. Но пък напук на всичко, тя е решила да прекара празника на влюбените не с тежкаря Николай Михайлов, а с най-важния мъж за нея - сина й Валери Младши. Затова изниква въпросът как точно ще празнува Ники днес. Кандидатки със сигурност има в изобилие.