В Деня на влюбените три любовни истории за принцеси

В Деня на влюбените три любовни истории за принцеси
5 (100%) 5 votes

Всяка хубавица мечтае да е принцеса като в приказите, но на някои това им се случва и в реалността! Нека в Деня на влюбените отделим малко време на любовта!

Ще започнем с принцесите на Дания, Йордания и Испания. Те нямат благороднически произход, но са елегантни, изящни, прекрасно се вписват в кралските семейства на съпрузите си. Може би затова винаги са много щастливи на Деня на влюбените.

В Испания Летисия Ортис има главозамайваща кариера на журналист, много е популярна с професионалната си работа, участва на много събития. На едно от тях се запознава с принц Фелипе. Връзката на двамата влюбени е тайна в началото. Летисия е разведена и двамата трудно се решават да обявят отношенията си пред крал Хуан Карлос и кралица София, но те се оказват с модерни разбирания и много радушно приемат любовта на сина си Фелипе с Летисия. Младите сключват брак през май, 2004 година, до момента имат две дъщери – инфантите Леонор и София. И дон ден днешен те не пропускат да отбелязват Деня на влюбените.

Принцеса Летисия и принц Фелипе честват винаги Деня на влюбените

Любовта наистина може да направи живота като приказка

В ислямския свят също има любовна история, достойна за роман. Рания е съпругата на краля на Йордания Абдула Втори. Те имат четири деца и все още са влюбени, но жена му е модел на подражание с обноските и стила си. Тя е дама, на която се възхищават не само в Йордания и ислямските страни, а и в много страни с друга религия. Самата Рания  е защитник на женските права и се бори срещу насилието над жени и деца. Въпреки религиозните си насочености, и в това семейство редовно се празнува Деня на влюбените.

Мери-Елизабет Доналдсън на своята сватба в Копенафен

Мери-Елизабет Доналдсън на своята сватба в Копенхаген

Една от най-невероятните е историята на любовта между Мери Доналдсън, австралийка с шотландски корени, и Фредерик Датски – наследник на трона на Дания. Двамата се срещат случайно в заведение в Австралия и се влюбват. Започват да се чуват и рядко се виждат заради големите разстояния, но отношенията на влюбената двойка се задълбочават. Мери се мести да живее в Европа и така с Фредерик се виждат по често. Накрая датски медии ги заснемат на тайните им срещи и връзката им става достояние на кралското семейство. Те дават своята благословия, въпреки че Мери няма синя кръв, до днес Мери и Фредерик са щастливо женени и имат цели четири деца.

Това бяха три невероятни истории в Деня на влюбените! Весел празник днес на всички читатели на Kliuki.bg!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “В Деня на влюбените три любовни истории за принцеси”

 1. АНИ ПЕЙЧЕВА

  февр. 14. 2014

  съвременна приказка за пепеляшка!!!

 2. Icy

  февр. 14. 2014

  Samo deto na snimkata ne sa Letizia y Felipe, a aktrisata Amaya Salamanca y aktior, chieto ime ne si spomniam, v roliata na Letizia y Felipe ot mini-serial, koito napraviha za tiah.

 3. АНИ ПЕЙЧЕВА

  февр. 14. 2014

  грешиш Icy, снимката е на летисия и фелипе. Наистина актрисата Амая Саламанка и Летисия много си приличат, но тази снимка не е от филма, а от сватбата на испанския пристолонаследник Фелипе.

Добавете коментар