Нова голяма загуба за Любо Нейков!

Нова голяма загуба за Любо Нейков!
5 (100%) 4 votes

Любо Нейков е ужасен от случващото се!

Нова голяма загуба преживя комикът Любо Нейков. За негов огромен късмет обаче, този път загубата не е свързана с любим човек. В последно време на актьора изобщо не му върви. Преди месеци той изгуби обичания си брат и го преживя адски трудно. Днес Любо Нейков преминава през нови проблеми, които за щастие не са здравословни, а финансови. Но ударът също е тежък.

Любо Нейков ще се прости със сериозната сума от 400 000 лева, заедно с приятеля си Евтим Милошев. Ударът идва от спречкването им с бившия вече водещ на „Нека говорят“ Росен Петров, който заряза Би Ти Ви, за да отиде в партията на Бареков, научи Kliuki.bg.

Любо Нейков се намира пред сериозен проблем

Любо Нейков се намира пред сериозен проблем

Скандалът, който му вдигнаха Любо Нейков и Милошев обаче, даде отражения. Но не върху Росен Петров, а върху екс приятелите и колегите му, които ще се простят с продължението на сериала „Дървото на живота“, излъчвано по ТВ7.

Бившата телевизия на Николай Бареков, който продължава да дърпа юздите в нея, няма да заснеме продължение на сериала, от който и Любо Нейков, и много негови колеги печелиха луди пари. Всички са страшно притеснени от „отмъщението“ Бареково и Петрово, защото хонорарите от театралните постановки са просто смешни, споделят хора от екипа на сериала.

Самият Любо Нейков бил извън кожата си, стресиран от поредните врати, затварящи се под носа му. А и като знаем, че самият Слави Трифонов се бори за ефирното му време в „Голата истина“, положението на комика си е наистина сериозно.

Какво ли се готви да предприеме Любо Нейков, за да избегне задаващия се фалит, не е ясно, но натискът на Петров и Бареков обещава да се помни дълго и да даде сериозни отражения.

Защото Росен Петров явно не е склонен да подложи и другата си буза на ударите на Любо Нейков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Нова голяма загуба за Любо Нейков!”

 1. Камен

  февр. 14. 2014

  Това някаква новина ли трябваше да бъде? За да не е продължен сериалът, явно не е имал достатъчно аудитория. Няма медия, която да печели добре от една продукция, и да я спре, щото не са й симпатични хората.

 2. Жоро

  февр. 14. 2014

  Това дали е истина, или е поредната интрига?

 3. Теди

  февр. 14. 2014

  Интрига след интрига – не допускате ли, че сериалът е спрян заради нисък рейтинг? Допускате. Ама защо пък да не използвате случая да наплюете Бареков и Петров?

 4. Саня

  февр. 14. 2014

  Вие сте си го написали – клюки!

 5. Milena Ivanova

  февр. 14. 2014

  Жалко за филма! Чаках с нетърпение всяка серия!!

 6. KETI

  февр. 14. 2014

  тези, които се изказвате за сериала-гледали ли сте поне една селия?Това е историческа семейна драма, чието действие стартира с обявяването на Независимостта през 1908 г. Ама за история нещем да говорим, а и не я знаем. По-добре ни е да гледаме тъпите американски екшъни или турските сериали.СРАМ ЗА ВСИЧКИ ВАС ДЕТО СЕ ИЗКАЗВАТЕ НЕГАТИВНО ЗА СЕРИАЛА

 7. капчица

  февр. 14. 2014

  Теди, не виждам някой да плюе по Бареков и Росен Петров. А Любо Нейков си го получи, заради нелоялно, неколегиално отношение. Колкото до сериала- много е хубав, цялото ми семейство чакаша неделята , за да видим развитието на действието. Ама ти сигурно по това време си била в кварталното кафе с приятелки да си говорите за мода, чалга, маникюр

 8. Toi E SamiaToi

  февр. 14. 2014

  така ми се пада

 9. Стефан

  февр. 14. 2014

  Риве а? Риве… А га яди кифтетата ни рива!

 10. Ина

  февр. 15. 2014

  Toi E SamiaToi, що, ти нещо на садо-мазо ли те изби, какво?

Добавете коментар