Мегаскандал! Известен сайт бълва платени материали против Крисия Тодорова!

Мегаскандал! Известен сайт бълва платени материали против Крисия Тодорова!
5 (100%) 6 votes

Наш известен сайт втрещи с платени глупости срещу Крисия Тодорова!

Свобода на словото е едно, а да бълваш лъжи и злословия на килограм, е съвсем друго. Това обаче явно не е ясно на наш известен сайт, който вече дни наред залива с гнусотии, приличащи на платени измислици, срещу детето-чудо Крисия Тодорова от „Шоуто на Слави“.

След като в няколко очевидно злобни статии се изписа как бащата на Крисия бил фалирал и имал намерение да богатее на гърба на детето си, как майката на Крисия била танцьорка на пилон и как самата Крисия живеела като разглезена принцеса, днес въпросният сайт надмина себе си по цинизъм.

Сайтът прекали с гнусотиите си!

Сайтът прекали с гнусотиите си!

Псевдо журналист от сайта /чието име дори не фигурира в бълвоча/, реши да изстреля непростима обида към талантливото момиченце от Разград, което по думите му, не изпълнило добре снощната песен в „Шоуто на Слави“, а пяло с множество грешки и неточности. Които не останали скрити за Слави и Ку-Ку бенд. Ако хвърлите едно око на този и останалите текстове в сайта, няма как да не разберете целта им – да оплюем Крисия, за да възхвалим конкурентката й Симона от Свищов.

luja

luja3

Сайтът обаче стигна дотам, че да излъже най-безсрамно как снощи самата Крисия признала на Симона: „Ти си по-добра от мен!“. Интересно къде е чул това журналистът и кой му го е казал?!… Или просто е седнал, почесал се е по носа и е сътворил „материала на живота си“ за евтин хонорар.

luja2

След целенасочения обстрел срещу Крисия Тодорова много читатели се вдигнаха на бунт, обвинявайки сайта в продажност и разпространяване на платени материали. Когато това се прави срещу възрастни хора, иди дойди. Но, когато жертвите са малки деца, постъпката е непростима и дори подсъдна, смятаме ние от Kliuki.bg, както и болшинството от потребителите в мрежата.

Всеки има право на мнение и хората са тези, които решават кое дете да подкрепят. И е крайно гнусно някакъв сайт да вдига рейтинга /или стотинките за служителите си/ с брутални клевети срещу дете, чието единствено желание е да пее!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Мегаскандал! Известен сайт бълва платени материали против Крисия Тодорова!”

 1. Neli

  февр. 14. 2014

  Xaide veche stiga s tezi drami i prostotii.Na koi li mu puka za tazi malka kifla deto ni naduxte glavite s neq

 2. ддддд

  февр. 14. 2014

  кифлата си ти, хайде пей ти като нея и тога си пиши драсканиците.

 3. Име (задължително)

  февр. 14. 2014

  как добре звучи кифла Нели

 4. Ivan BAGERA

  февр. 14. 2014

  DREME MI NA KURA WE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Neli-ne mi dreme :)

  февр. 14. 2014

  Xa xa xa,az ako peex kato tazi,nqmashe da smeq da si otvorq ustata ot sram.Sigurno shtqxa komshiite da me tcelqt s kamani.

 6. Lubomir Ivanov

  февр. 15. 2014

  Имат предвид kliuki.net

 7. Име (задължително)

  февр. 16. 2014

  Крисия Тодорова е уникално чудо, и ако прогониме и това дете от България, за сетен път ще покажем злобата и простотията си. Убедена съм обаче, че музикалните специалисти от шоуто на Слави Трифонов ще дадат път на това българско дете-чудо. Варвам, че тя много скоро ще стигне и до световната сцена. Другите 2 изпълнителки трябва още да се учат от Крисия!

 8. Име (задължително)

  мар. 10. 2014

  Стегнете се, навсякъде слушам вече за тези „деца-чудо“, повдига ми се. Скоро ще изгубите и рейтинга си, ако не спрете да ни я/ги завирате в лицата.

Добавете коментар