За пореден път Слави на крака - Крисия е неговият фаворит

Слави Трифонов окончателно доказа, че неговият фаворит за победител в интересния конкурс, който се провежда в 'Шоуто на Слави", е Крисия Тодорова. Снощи зрителите на Би Ти Ви имаха възможност да се убедят, че Слави харесва най-много разградското момиче. Детето изпя I Want To Know What Love Is и след края на изпълнението Слави стана на крака и бурно аплодира Криси, видя Kliuki.bg. Същото направиха и колегите му, с които обсъждаха изпълненията, но е логично да се предположи, че тяхното ставане бе продиктувано от това на водещия.

[caption id="attachment_307813" align="alignright" width="300"]Slavi-se-izdade Крисия Тодорова накара Слави Трифонов да се издаде[/caption]

Отдавна си личат симпатиите на Слави Трифонов към Крисия Тодорова. Още по време на кастинга той стана на крака след уникалното изпълнение на Listen. Тогава Дългия сподели, че много трудно някой певец успява да го накара да се изправи на крака. Снощи всички видяха как шоуменът отново го направи след великолепното изпълнение на малката сладурана от Разград.

Като доказателство към тези симпатии можем да отнесем и факта, че след изпълненията на другите две момиченца Симона Иванова и Гергана Тодорова нямаше подобна реакция от страна на Слави Трифонов. Той не стана на крака, като даже при пеенето на Гери гледаше повече в Ку-ку бенд, отколкото да следи случващото се на сцената.

От доста време се говори, че Крисия Тодорова е детето, което вече е избрано за сценична партньорка на забавния господин Андреев. Може би в тези слухове има голяма доза истина и действията на Слави Трифонов го доказват.

Следващата седмица вече е големият финал. Задачата този път е много голямо предизвикателство. Децата ще трябва да пеят с голяма звезда на българската музика. За партньор на Крисия Тодорова бе определен Орлин Горанов. Другите две звезди, които ще се появят в "Шоуто на Слави", са Нели Рангелова и Миро. И тук прозират симпатиите на Слави Трифонов, тъй като Орлин Горанов е най-големият талант измежду тримата и той бе сложен за съвместен проект точно с Крисия. Предстоят интересни последни мигове от конкурса.