Изненадите в шоуто „Като две капки вода“ вече започнаха

Изненадите в шоуто „Като две капки вода“ вече започнаха
5 (100%) 3 votes

Шоуто „Като две капки вода“, продуцирано от Маги Халваджиян, ще стартира на 10-ти март!

Това обявиха самите Рачков, Зуека и Магърдич, докато гостуваха в сутрешния блок на Нова телевизия. Тогава, докато ги интервюираше, водещият Павел Владимиров получи предложение да бъде първият участник. Той остана шокиран и се развесели, но всичко изглеждаше много сериозно. Маги Халваджиян и компания казаха, че отдавна го гледат как се забавлява сутрин, има много скрити таланти според тях, пее, танцува, забавлява, весели гостите си, може и да имитира и да влиза в различни роли, това го прави идеален участник в бъдещото предаване „Като две капки вода“ Отстрани колегите му от нова ТВ – Ани Цолова и Виктор Николаев, казаха, че ще се справи перфектно и те ще го подкрепят и ще гласуват за него, разбра Kliuki.bg.

Скоро започва предаването "Като две капки вода" по Нова тв

Скоро започва предаването „Като две капки вода“ по Нова ТВ

След известен период на убеждаване, водещият Павел Владимиров се съгласи, но все пак „господарите на ефира“ му приготвиха и лист, който бил декларация за съгласие, която Павел подписа, пишат и от Vesti.bg.

След първия сезон на шоуто „Като две капки вода“, продуцентите естествено поискаха да направят и втори сезон, където се оказа, че ще има и телевизионно лице, а именно Павел Владимиров. Маги го увери, че ще се забавлява през тези три месеца, докато трае шоуто по Нова.

Определено „Като две капки вода“ е едно по-различно предаване, забавно и все още не е безинтересно за зрителите. То съчетава различни таланти и позволява познати лица от екрана да ни се разкрият в нова светлина. На Маги Халваджиян едно не може да му се отрече – има нюх за шоубизнес и развлекателни програми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Изненадите в шоуто „Като две капки вода“ вече започнаха”

  1. KETI

    февр. 15. 2014

    първия сезон на „Като две капки вода“ определено беше интересен. дано и сега не ни разочароват

Добавете коментар