Уникален гаф на Венета в ефир шокира Сашо Диков

Уникален гаф на Венета в ефир шокира Сашо Диков
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова показа, че не си пада по Сашо Диков

Красивата Венета Райкова обиди жестоко колегата си от Нова ТВ Сашо Диков. По време на интервюто с Елена Кучкова, водещата на „Горещо“ се изпусна, обявявайки Диков за „такова дърво“, забеляза Kliuki.bg. Изказването й бе продиктувано от темата за мъжките умения в леглото, които бяха засегнати в разговора с Мис Плеймейт. Кучкова бе попитана от Венета за по-пикантни неща, които й са се случвали. Ели се опита да се измъкне с отговор, че в предния ден е била разпитвана за подобни неща от Сашо Диков. И тогава дойде звездната реплика на Райкова „Сашо Диков е такова дърво…“.

Всъщност Венета може би искаше да каже, че колегата й е вече на възраст и не ги разбира много нещата с днешните млади красавици като Елена Кучкова. За зла участ на водещата обаче, прозвуча невероятно обидно за Сашо Диков, защото един мъж и на години да е, едва ли би искал да бъде „такова дърво“.

Veneta-srazi-Sasho

Венета Райкова порази Сашо Диков в ефир

Интервюто с Мис Плеймейт иначе се оказа доста интригуващо, предвид разкритията на хубавицата. Тя разказа в ефир ексклузивни неща като насилвания от бивш любовник или пък уголемяването на своята гръдна обиколка. И двете са свързани с престоя й в Лондон. Заради насилванията, Кучкова е заминала за Англия. След това с парите, спечелени в британската столица, Елена си е платила операцията за подобряване на своята гръд. Когато стана въпрос за майката на плеймейтката, Ели се разплака, защото гнусните слухове за танцьорката с икономическо образование се отразявали най-вече на родителите й.

Уникалният гаф на Венета Райкова обаче ще се помни дълго. Думите й по адрес на Сашо Диков подсказват самото мнение на блондинката за него. Явно водещата на „Горещо“ смята колегата си за доста голям „сухар“, както се казва на жаргон. Едва ли е много подходящо обаче точно в ефир България да разбира за личните виждания на Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Уникален гаф на Венета в ефир шокира Сашо Диков”

 1. Стефан Радев

  февр. 16. 2014

  Дреме ми на оная работа

 2. гошко/убавец

  февр. 16. 2014

  АМИ ВЕНЕТА НЕ Е МНОГО УМНА!!! НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН

 3. данбан

  сеп. 18. 2014

  венетка кога го е пробвала че знае? 🙂

Добавете коментар