Близките на Глория в шок! Страшно нещо се случва с нея!

Близките на Глория в шок! Страшно нещо се случва с нея!
5 (100%) 4 votes

Глория сериозно притесни семейството си и особено Симона!

Нещо страшно се случва с примата Глория, която сериозно притесни близките си и най-вече щерка си Симона. Момичето е в ужас от случващото се с певицата, защото се бои, че същото може да сполети и нея.

Най-отчаяна обаче е самата Глория, която за своите още ранни 40 години започна видимо да оплешивява. Страшната картина бе забелязана на последното й участие в Пловдив по случай празника на влюбените, а многобройните й фенове наистина се изплашиха.

Глория преживява нещо страшно, тя оплешивява

Глория преживява нещо страшно, тя оплешивява

Глория се появи, вързана на модерната за тази година конска опашка, над която обаче лъщяха огромни петна гола глава. Бегъл поглед е достатъчен, за да се установи, че плешивостта на Глория започва там, където е най-обичайно, а именно в предната част на главата. Отстрани на темето Глория почти няма коса и това е повече от очевидно, когато ходи с вързана коса.

gloria2

Някои специалисти обясняват плешивостта при жените с наследственост, но при Глория едва ли е така, тъй като за преклонните си години, майка й Стефка се радва на гъста коса с дебел косъм. Защо тогава Глория я спохожда това страшно нещо, питат се близките и феновете й. И не пропускат да отбележат, че освен опадането на косата, певицата е видимо напълняла.

gloria1

Най-ужасена от всички обаче, е щерката на Глория – Симона Загорова, която е пред сериозна депресия. Запознати разкриват, че момичето не само се тревожи за майка си, но умира от страх да не би същото да се случи и с нея, научи Kliuki.bg.

Симона решила да вземе мерки от рано и започнала да подхранва косите си със скъпи и ефективни продукти. А към четката и сешоара се зарекла да прибягва все по-рядко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар