Нина Добрев има безрезервната подкрепа на феновете си!

Холивудската красавица и гордост за България Нина Добрев преживява труден момент от живота си, но пък се радва на безрезервната подкрепа на милионите си фенове по целия свят. Актрисата от култовия "Дневниците на вампира" има големи проблеми заради новата си любов с актьора Лиъм Хемсуърт.

Двамата се влюбиха след като Нина Добрев се раздели с дългогодишното си гадже Иън Сомърхолдър, а Лиъм скъса с напористата и изцеждаща го фурия Майли Сайръс. Точно тук обаче е проблемът за Нина Добрев - Майли е бясна от аферата между двамата и скочи срещу българката.

[caption id="attachment_307892" align="alignright" width="300"]Нина Добрев е в труден период, но важното е, че обича и е обичана Нина Добрев е в труден период, но важното е, че обича и е обичана[/caption]

Двете се познават отдавна, което прави ситуацията още по-сложна за Нина Добрев. Защото самата Майли Сайръс отишла при нея, вдигнала див скандал и настояла нашенката да престане да се среща с Лиъм, за да не я злепоставя. Нина Добрев се разстроила и плакала, но е твърдо решена да не оставя любовта си, споделят запознати, научи Kliuki.bg.

След като цял свят е наясно с чепатия характер на Майли Сайръс, нормално е да се предположи, че точно в този момент, на Нина Добрев хич не й е леко. Още повече, че любовта й с Лиъм Хемсуърт изглежда истинска, а не просто повод за реклама и вдигане на рейтинг, от което и двамата нямат нужда.

Напук на нападките на Майли Сайръс, почитателите на Нина Добрев са категорични, че застават твърдо зад нея, защото тя и Лиъм са сто пъти по-красиви заедно, отколкото той и Сайръс.

"Майли беше сладка по времето на Хана Монтана, но това беше толкова отдавна. Начинът й на живот я срина и това се отрази на външността й. Нина Добрев подхожда много повече на Лиъм, дано се обичат винаги", коментират фенове на Нина Добрев в мрежата.