bTV в шах: Водещият Юксел Кадриев изуми всички!

bTV в шах: Водещият Юксел Кадриев изуми всички!
5 (100%) 4 votes

Водещият Юксел Кадриев шашна всички в нюзрума на телевизията!

Водещият Юксел Кадриев успя да изуми всичките си колеги в bTV, че дори хвърли в шах и шефското ръководство, с които няма много взимане-даване. Не, Кадриев не е подал молба за напускане, по примера на дългогодишната си екранна партньорка Ани Салич, а… се кротна и стана за пример.

Дали на шега, или наистина, но водещият е отказал спиртните напитки и кара само на студен чай. Трансформацията се появила след като той публично бе обявен за безотговорен шофьор в ефир, заловен да кала в нетрезво състояние. Яката глоба и най-вече резила пред зрителите накарали водещия да се позамисли и да осъзнае, че има нужда от промяна.

Водещият Юксел Кадриев реши да се превърне в човек и родител за пример. Докога ли?!

Водещият Юксел Кадриев реши да се превърне в човек и родител за пример. Докога ли?!

На няколко пъти вече водещият е засичан да не се качва в автомобил, а в такси, с което се придвижва от работата до дома си, а на излизане от магазин носи в себе си не бутилка със скоросмъртница, както преди, а бутилка студен чай, научи Kliuku.bg.

Промяната на водещия Юксел Кадриев си е наистина смайваща, тъй като доскоро той не изпускаше чашката от ръка, а често пъти е влизал подпийнал и на новини. Колегите му имаха редовни разправии по въпроса, а самата Ани Салич многократно му е правила забележки.

Днес обаче не й остава друго, освен да го поздрави, защото Юксел Кадриев се е превърнал в примерен гражданин и баща. От работа, водещият се прибира право вкъщи при майка си и щерка си, а жаждата си утолява с чайче.

Колко време ще устиска така Юксел Кадриев и дали промяната ще бъде от ден до пладне, скоро ще се разбере. А може и наистина да му е възкръснал умът в главата…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “bTV в шах: Водещият Юксел Кадриев изуми всички!”

  1. кнбг

    февр. 16. 2014

    да не би да пие капките Алкофитал, дето ги рекламирате на вашия сайт

  2. вилма

    февр. 16. 2014

    тези капки са ефикасни, брат ми ги пие и сякаш има ефект.

Добавете коментар