Избухна нечуван мегаскандал, който разтърси страната!

Мегаскандал разтърси страната днес, когато наяве лъсна истината за една греховна бременност. Новината щеше да е някак преувеличена, ако ставаше дума за поредната чалгаджийка, надула корема от семеен Чичко Паричко. Но пък това не е новина, а "спорт".

В случая обаче, главен герой в мегаскандала е бившият финансов министър от кабинета на Борисов Симеон Дянков, който чака незаконно дете от любовницата си Ирина Велкова. Младата и амбициозна хубавица най-сетне постигна целта си да впримчи Дянков завинаги и да се докопа до финонсовите му авоари, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307912" align="alignright" width="300"]Бременността на Ирина предизвика мегаскандал в политическия живот на страната Бременността на Ирина предизвика мегаскандал в политическия живот на страната[/caption]

Близки до двамата източници разкриха, че Ирина вече е в четвъртия месец и смята да задържи детето. А коремчето вече започва доста да й личи. "Дянков знае за бременността й още от първия ден. Това наистина е мегаскандал, като се има предвид, че е политическо лице и е обвързан в законен брак. При това той вече има двама наследници от съпругата си Каролина", коментират запознати, категорични, че е недопустимо официално лице, представящо страната, да лъсне с подобен компромат.

skanal

Все още не се знае каква е реакцията на половинката на Дянков Каролина след избухването на мегаскандала, но при все, че тя е интелигентна и уважаваща себе си жена, разводът на нашенския Брад Пит му е в кърпа вързан.

А може би това е и тайното желание на бременната Ирина Велкова, която изигра отлично картите си, вадейки най-големия коз - неочакваното дете. А и какво я интересува дали ще предизвика мегаскандал, който ще трае максимум няколко дни, когато ще се докопа до всички благини на Дянков, разсъждават запознати.