Мегаскандал: Греховна бременност втрещи България!

Мегаскандал: Греховна бременност втрещи България!
5 (100%) 4 votes

Избухна нечуван мегаскандал, който разтърси страната!

Мегаскандал разтърси страната днес, когато наяве лъсна истината за една греховна бременност. Новината щеше да е някак преувеличена, ако ставаше дума за поредната чалгаджийка, надула корема от семеен Чичко Паричко. Но пък това не е новина, а „спорт“.

В случая обаче, главен герой в мегаскандала е бившият финансов министър от кабинета на Борисов Симеон Дянков, който чака незаконно дете от любовницата си Ирина Велкова. Младата и амбициозна хубавица най-сетне постигна целта си да впримчи Дянков завинаги и да се докопа до финонсовите му авоари, разбра Kliuki.bg.

Бременността на Ирина предизвика мегаскандал в политическия живот на страната

Бременността на Ирина предизвика мегаскандал в политическия живот на страната

Близки до двамата източници разкриха, че Ирина вече е в четвъртия месец и смята да задържи детето. А коремчето вече започва доста да й личи. „Дянков знае за бременността й още от първия ден. Това наистина е мегаскандал, като се има предвид, че е политическо лице и е обвързан в законен брак. При това той вече има двама наследници от съпругата си Каролина“, коментират запознати, категорични, че е недопустимо официално лице, представящо страната, да лъсне с подобен компромат.

skanal

Все още не се знае каква е реакцията на половинката на Дянков Каролина след избухването на мегаскандала, но при все, че тя е интелигентна и уважаваща себе си жена, разводът на нашенския Брад Пит му е в кърпа вързан.

А може би това е и тайното желание на бременната Ирина Велкова, която изигра отлично картите си, вадейки най-големия коз – неочакваното дете. А и какво я интересува дали ще предизвика мегаскандал, който ще трае максимум няколко дни, когато ще се докопа до всички благини на Дянков, разсъждават запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Мегаскандал: Греховна бременност втрещи България!”

 1. Vlado Nikov

  февр. 16. 2014

  Тъпаци, в България няма незаконни деца! Има извънбрачни.

 2. Tози боклук има много пари, дееба неговата майка, изедник.

 3. ЧОВЕК

  февр. 16. 2014

  ТОЯ ПЪПЧИВ ЗАДНИК, ДЕТО НАТИКА БЪЛГАРИЯ В ТИНЯТА! И СЕ ПЛОДИ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ!!!!! КАКВО ЛИ ИЗРОДЧЕ ЩЕ СЕ ПРЪКНЕ

Добавете коментар