Брад Пит купи три диамантени огърлици, но нито една не окачи на врата на своята съпруга Анджелина Джоли

Злите езици шушукаха, че навръх на най-влюбения ден от февруари холивудската звезда Брад Пит е закупил три диамантени огърлици. Но нито една не е закачил на прелестното вратле на брачната си половинка Анджелина Джоли.

Кои са щастливките ли? И дали това не е разрив между звездната двойка, гадаят злобари. За щастие този щедър жест не вещае разлъка. Защото истината се оказа съвсем друга, пише HotArena.net.

Холивудският актьор Брад Пит, непостижима мечта на голяма част от нежната половина на човечеството решил да зарадва с подарък от 12 000 долара не кой да е, а техните три дъщери. Неговите и на съпругата му „принцеси”, които са на доста крехка възраст едва ли по достойнство ще са оценили щедрия жест на татко им Брад Пит.

[caption id="attachment_307927" align="alignright" width="250"]Анджелина Джоли без подарък на Свети Валентин Анджелина Джоли без подарък на Свети Валентин[/caption]

И все пак, въпреки ранните си години, 9-годишната Захара, средната Шайло на седем години и Вивиан на пет години са се зарадвали на лъскавите бижута, украсило детските им вратлета. Влюбеният татко Брад Пит дълго е избирал подаръка в шикозен бижутерски магазин и предпочитанието му е попаднало на диамантените колиета във формата на сърце.

Брад Пит е решил този път Свети Валентин да „уцели със стрелата” сърцето на щерките им, а мама да остане на по-заден план. За да им покаже, че ги обича искрено и топло, и ги цени не по-малко от великолепната си съпруга Анджи.Актьорът обаче нправил така, че до самия празничен ден той не издал пред никого каква изненада е приготвил за обичните си същества.

Какъв подарък е получила нежната му половинка не знаят дори и близки до звездното семейство. Нито къде са прекарали деня на влюбените Свети Валентин. Най-вероятно Брад Пит е бил при Анджелина в Австралия, където красавицата се снима в своя нов филм.

Верният съпруг обаче и този път е предпочел да бъде там, където е прелестната му Анджи.

http://youtu.be/fLLfZdqnk_E