Денят на Свети Валентин ще остане паметен за Кристина Агилера: звездата каза “да” на приятеля си Матю Рътлър! Рътлър е направил официално предложение на Кристина Агилера и сватбата ще се състои до края на годината.

[caption id="attachment_307952" align="alignright" width="600"]Матю поиска официално ръката на Кристина Агилера Матю поиска официално ръката на Кристина Агилера[/caption]

“Той попита ще се омъжа ли за него и аз отговорих…” – така с недомлъвки съобщи за събитието Кристина Агилера в социалните мрежи. Недовършеното изречение обаче не оставя съмнение, тъй като е тиражирана снимка на ръката й с внушителен годежен пръстен.

33-годишната Кристина Агилера засега си мълчи за датата и мястото на събитието, отбелязват от lady.mail.ru. Според неофициална информация обаче щастливото събитие няма да бъде отлагано дълго време. Сега става ясно какъв точно е бил стимулът на Кристина Агилера да отслабне така приятно и да заприлича на себе си отпреди драматичните времена на своя развод.

Кристина Агилера и Матю Рътлър са заедно от 2010 година, припомняме от kliuki.bg. Те започнаха да се срещат след тежката, изпълнена със скандали раздяла на Кристина Агилера с първия й съпруг Джордан Братман. По онова време Матю беше световнонеизвестен кинопродуцент. Романът с Матю се разви мълниеносно; за Кристина Агилера беше много важно това, че Матю и синът й Макс се харесаха и бързо се сближиха.

От четири години Кристина Агилера, Макс и Матю живеят заедно и всички смятат, че животът им е чудесен. Очевидно е дошло времето това съвместно битие да получи и съответната юридическа опаковка. Феновете на Кристина Агилера вече я поздравяват с пожелания животът й да бъде безоблачен. Макар да я харесваха и с наднормените килограми, те признават, че предпочитат новата й визия. Убедени са, че тяхната Кристина Агилера ще успее да облече булчинската рокля на мечтите си…когато му дойде времето.

http://youtu.be/KJzQCWQF6zE