Сани Жекова сменя спорта с шоубизнес

Сани Жекова сменя спорта с шоубизнес
5 (100%) 2 votes

Прекрасната Сани Жекова ще слезе за малко от сноуборда си след като приключат състезанията й за Световната купа, за да се впусне в истинско ново приключение

Александра Жекова ще участва в състезанието „Денсинг старс“ по Нова ТВ. Това стана ясно в сутрешния блок на медията. Сани никога не е участвала в подобни формати и за нея е истинско предизвикателство да танцува. Както тя сподели, ще се опита за пръв път да покаже и артистичната си страна, която досега никога не е разкривала.

Сани Жекова скоро ще замени спорта с щоубизнес, но за кратко

Сани Жекова скоро ще замени спорта с щоубизнес, но за кратко

На олимпийските игри в Сочи, Русия, нашето момиче зае пето място след инцидент с италианската представителка, която беше откарана в болница, видя Kliuki.bg. Дотогава Сани се бореше за бронза. След представянето си Александра каза, че не се сърди на никой, в спорта конкуренцията е голяма, особено на подобен голям форум и е много благодарна на подкрепата на близките си хора. Въпреки сериозната си травма от преди игрите в Сочи, Сани се представи много добре и ние се гордеем с нея! Остават и още няколко състезания от Световната купа в Швейцария и финалите в Испания, след което Александра идва в родината и се захваща с нещо съвършено ново за нея, пишат и от „Блиц“.

Относно новото й предизвикателство, засега се знае, че тя е първият официално обявен участник в „Дансинг старс“, а водещи този път ще са Алекс Сърчеджиева и Калин Сърменов. За нас зрителите ще е голяма изненада и с интерес ще следим участието на нашата популярна спортистка. Малко спортисти са взимали участие в това шоу. Саня  е хубава жена, освен добър сноубордист, надяваме се, че ще разгърне максимално потенциала си като танцьор.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Сани Жекова сменя спорта с шоубизнес”

  1. наско

    февр. 17. 2014

    браво на нашето момичеь, нямаше късмет, но се предстеви отлично

Добавете коментар