Ужас! Нещо страшно се случи с участник във Вип Брадър 2013!

1

Участник във Вип Брадър 2013 бе сполетян от трагедия, която сам предизвика!

Нещо страшно се случи с един от участниците във Вип Брадър 2013 като личната трагедия бе предизвикана от самия него. Става въпрос за певицата Йоана, или Йоко Захариев, както вече се представя тя. Йоана силно притесни близките си и най-вече децата си с факта, че отново затъна в лабиринта на опасна зависимост.

Участничката във Вип Брадър 2013 пак посегна към забранените вещества и в частност коката, от които опитваше да се отърве години наред. Точно заради непреодолимата си зависимост Йоана се разведе с мъжа си и изгуби синовете си, които бяха дадени под негова опека, научи Kliuki.bg.

Участието във Вип Брадър 2013 не успя да помогне на певицата
Участието във Вип Брадър 2013 не успя да помогне на певицата

Йоана влезе във Вип Брадър 2013 с ясната цел да изчисти името си и да започне нов живот, какъвто обаче не успя да изгради. От седмици насам певицата затъва все повече в клопката на коката, а на моменти е буквално неадекватна, разкриват очевидци на трагедията й.

„Тя иска, но не може и няма сили да спре. Йоана не е това, което опитваше да ни представи във Вип Брадър 2013. Тя е силно зависима и този порок я превръща в жалко подобие на жена. Почти всяка нощ тя е неадекватна по нощни клубове и барове, а след това осъмва в хотелските стаи на различни мъже“, разказват запознати.

Приятели на Йоана са убедени, че участието й във Вип Брадър 2013 не е помогнало за преодоляване на проблема, а дори го е задълбочило. Още повече, защото там тя бе отхвърлена от Пламен Медаров, в когото се влюби като тийнейджърка.

Ако продължава така, Йоана рискува не само здравето и това да изгуби завинаги децата си, но и да се прости с живота си, защото белият прах убива. Участничката във Вип Брадър 2013 се нуждае от светкавични мерки и сериозно лечение, каквито обаче още не иска да предприеме.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Име (задължително) казва

    Tajna rabota…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.